Karta

Flyg Malmö Sturup - Åre Östersund

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Östersund ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Malmö Sturup till Åre Östersund

Billigaste returpriset senaste månaden

1.659 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 854 kilometer

2 timmar 25 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

Åre Östersund

1 flygplats

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Åre Östersund: Åre Östersund.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Malmö Sturup till Åre Östersund är 1.659 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
2 timmar 25 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Malmö Sturup till Åre Östersund.
Det finns inget flygbolag som flyger direkt från Malmö Sturup till Åre Östersund.

Informationen är från maj 2017

Flygbolag som flyger från Malmö till Östersund

Flygbolaget BRA har direktflyg från Malmö Airport till Östersund Frösö. SAS trafikerar också sträckan, dock med mellanlandning på Arlanda i Stockholm.

Terminalinformation – avresa

Malmö Airport, tidigare Sturups flygplats, ligger drygt tre mil öster om Malmö. Flygplatsen har en terminal där du hittar flera restauranger, caféer och butiker. Under tiden du väntar på ditt flyg kan du ta en kaffe på Espresso House, äta en måltid på O´Learys och eller varför inte på restaurangen Husman. Flygplatsen har gratis WiFi till sina passagerare.

Terminalinformation – ankomst

Cirka en mil väster om Östersund ligger Östersunds flygplats. Ett smidigt sätt att ta sig till och från flygplatsen på är med Flygbussarna som kör efter flygens ankomsttider. Flygbussarna stannar framför terminalbyggnaden och resan in till Östersund tar cirka 15-20 minuter. Under vintersäsongen erbjuds transfer mellan Östersunds flygplats och Åre/Duved, detta ska dock förbokas i samband med flygresan.

Taxi bör också förbokas.

Om du vill hyra en bil på Östersunds flygplats finns hyrbilsföretagen Avis, Europcar, Hertz och Sixt tillgängliga.

Praktisk information

Du kan behöva visa upp ett nationellt id-kort eller ett pass även vid resor inom landet. Kontrollera giltighetstiden på id-handlingarna i god tid före din flygresa för att undvika tråkiga överraskningar. Tänk på att köerna till incheckning och säkerhetskontroll kan bli långa om du reser under storhelger, skollov och högsäsong. Kontrollera vilka incheckningstider som gäller för ditt flyg, detta kan variera beroende på flygbolag/flygplats.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.