Karta

Flyg Milano - Stockholm

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Stockholm ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Milano till Stockholm

Billigaste returpriset senaste månaden

277 SEK

Flygbolag med direktflyg

4

Flyg per vecka

20

Genomsnittlig flygtid, total distans 1625 kilometer

2 timmar 35 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås

4 flygplatser

Vanliga frågor

Det finns 4 flygplatser i Stockholm: Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Milano till Stockholm är 277 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
2 timmar 35 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Milano till Stockholm.
Det finns 4 flygbolag som flyger direkt från Milano till Stockholm.
I november går det 20 direktflyg i veckan från Milano till Stockholm.

Informationen är från mars 2016

Flygbolag som flyger från Milano till Stockholm

SAS och Ryanair har direkta flyg från Milano till Stockholm. SAS flyger från Linate till Arlanda och Ryanair trafikerar sträckan Bergamo – Skavsta.

Terminalinformation – avresa

Milano Linate

Flygplatsen Milano Linate ligger cirka sju kilometer öster om Milano och har en terminal. Linate har ett generöst utbud av butiker, däribland Burberry, Victoria´s Secret och Wolford. På restaurangsidan hittar du bland annat en asiatisk restaurang, Mc Donalds och en pizzeria samt ett flertal kaféer. Det finns även ett apotek, växlingskontor och uttagsautomater. För dig som behöver arbetsro finns Leonardo Lounge där du kan nyttja obegränsat med höghastighets-wifi, tidningar och en exklusiv kostnadsfri buffé. Loungen kan bokas i förväg på flygplatsens hemsida och kostar 35 euro (cirka 350 kronor).

Bergamo

Bergamo-Orio al Serio ligger strax utanför staden Bergamo som ligger cirka fyra och en halv mil nordost om Milano. På flygplatsen finns några restauranger och barer samt ett antal butiker och en outlet. VIP-lounge kan bokas på flygplatsens hemsida till ett pris av 22 euro (cirka 220 kronor), i priset ingår bland annat gratis obegränsad wifi, tidningar och magasin samt snacks och drycker.

Terminalinformation – ankomst

Arlanda

Om du landar på Arlanda flygplats har du cirka fyra mil till Stockholm. Du kan ta dig in till huvudstaden med tåg, taxi, bussar eller hyrbil som alla finns tillgängliga i anslutning till Arlanda. Flygbussarna går mellan Arlanda och Stockholm city var tionde minut under så gott som hela dygnet. Om du tar en taxi in till centrala Stockholm kostar det cirka 500 kronor.

Skavsta

Från Skavsta flygplats tar du dig smidigast in till Stockholm med Flygbussarna som har avgångar en gång i timmen. Det finns även lokalbussar i anslutning till flygplatsen och möjlighet att hyra bil. Det tar cirka en och en halv timme att ta sig in till centrala Stockholm med bil.

Praktisk information

Köer till incheckning och säkerhetskontroll kan bli långa, det rekommenderas därför att du kommer till flygplatsen i god tid innan avresa. Kontrollera giltighetstiden på ditt pass samt vilka incheckningstider som gäller för det flygbolag du reser med.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.