Karta

Flyg Linköping City - Köpenhamn

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Köpenhamn ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Linköping City till Köpenhamn

Billigaste returpriset senaste månaden

1.838 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Köpenhamn och Köpenhamn Roskilde

2 flygplatser

Vanliga frågor

Det finns 2 flygplatser i Köpenhamn: Köpenhamn och Köpenhamn Roskilde.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Linköping City till Köpenhamn är 1.838 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
Det finns inget flygbolag som flyger direkt från Linköping City till Köpenhamn.

Information per februari 2016

Flygbolag och ruttalternativ på sträckan Linköping till Köpenhamn

På sträckan Linköping till Köpenhamn kan du välja på fler flygbolag. Deras specialerbjudanden för billiga flyg och lågprisresor hittar du bäst på respektive flygbolags hemsida.

Direktflyg erbjuds i nuläget endast vardagar med SAS (restid ca. 1 timme) medan både KLM och SAS har alternativ hela veckan med en eller flera mellanlandningar. Med en mellanlandning blir den totala restiden fyra timmar eller mer. Bästa pris i nuläget för direktflyg hittar du med SAS vid avresa i början av veckan. Övriga specialpriser och tillfälliga rabatterade resor hittar du bäst via flygbolagens egna hemsidor.

Avrese- och ankomstflygplatser

Linköping City Airport (LPI) är en internationell flygplats centralt i Linköping. Flygplatsen har långtidsparkering om du kommer med egen bil. Du kan också åka tåg och buss även om det just nu inte finns någon busshållplats direkt vid terminalen. Det är ca. 10 minuters gångväg från närmaste hållplats vid Tannefors center och Vetegatan. På flygplatsen finns en restaurang med begränsade öppettider men även automater för kaffe och snacks som är tillgängliga vid terminalens öppettider.

Linköping City Airports hemsida

Köpenhamns flygplats Kastrup (CPH) ligger sydöst om Köpenhamn och är Skandinaviens största. Här finns gott om butiker, matställen, hotell och spa. När du vill ta dig vidare mot staden kan du välja mellan att hyra bil och köra själv, ta en taxi eller åka buss, metro eller tåg. Det finns en gratisbuss mellan terminalerna och både metro och tåg har sin station på terminal 3 där du även hittar taxistationen.

Köpenhamns flygplats Kastrups hemsida

Tidsskillnad

Det är ingen skillnad mellan Linköping och Köpenhamn.

Vädret i Köpenhamn

Klimatet är präglat av det öppna läget med låg, skoglös terräng vilket släpper förbi vindarna och gör att det oftast är lite blåsigt. Temperaturen är sval men sällan riktigt kall.

Valutan i Köpenhamn.

I Köpehamn är valutan dansk krona (DKK). 1 krona = 100 öre. En hamburgermåltid kostar ca. 70 DKK (motsvarar ca. 88 SEK) och en fika på stan ca. 34 DKK (motsvarar ca. 43 SEK). Kursen per februari 2016 är 1 SEK = 0,80 DKK.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.