Karta

Flyg Linköping City - Berlin

Flyginformation Linköping City till Berlin

Billigaste returpriset senaste månaden

1.412 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 676 kilometer

3 timmar 55 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

KLM

Berlin-Tegel och Berlin Schönefeld

2 flygplatser

Flyg från Linköping till Berlin

Informationen är från juli 2016

Flygbolag som flyger från Linköping till Berlin

Det finns för närvarande inga flygbolag som erbjuder direktflyg från Linköping till Berlin. Flygbolagen SAS, KLM och Air France erbjuder flyg med mellanlanding.

Terminalinformation – avresa

Linköpings flygplats är en mindre flygplats som erbjudet ett basutbud av service. Restaurangen Albatross serverar fika, lunchrätter och à la carte och har öppet måndag till fredag mellan klockan 07.00 till 16.30. På flygplatsen hittar du också automater med kaffe, kylda drycker och godis, dessa finns i terminalen. Här finns också ett Service Center där du kan köpa bland annat souvenirer, tidningar och diverse reseprylar så som öronproppar och reseadaptrar.

Terminalinformation – ankomst

Flygplatsen Berlin Tegel, även kallad Berlin International Airport, ligger cirka åtta kilometer nordväst om centrala Berlin. Flygplatsen består av fem terminaler och samtliga ligger i samma byggnad. Flygplatsen Tegel har bra förbindelser för den som behöver ta sig in till centrala Berlin, exempelvis med bussarna 128 och 109 eller taxi som alltid finns att få tag på.

Praktisk information

Ett giltigt pass eller nationellt id-kort krävs för att resa från Linköping till Berlin. Tänk på att komma till flygplatsen i god tid före din avresa, i synnerhet om du reser under storhelger och skollov då köerna till incheckning och säkerhetskontroll kan bli långa.

I Berlin

Prisnivån i Berlin är lägre än i Sverige och staden är en perfekt destination för den med begränsad budget. En trerättersmiddag för två personer på en mellanklassrestaurang kostar ungefär 350 kronor, en stor starköl cirka 30 kronor och en cappuccino runt 20 kronor.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.