Karta

Flyg Kiruna - Stockholm

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Stockholm ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Kiruna till Stockholm

Billigaste returpriset senaste månaden

1.133 SEK

Flygbolag med direktflyg

3

Flyg per vecka

17

Genomsnittlig flygtid, total distans 954 kilometer

1 timmar 30 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås

4 flygplatser

Vanliga frågor

Det finns 4 flygplatser i Stockholm: Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma och Stockholm Västerås.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Kiruna till Stockholm är 1.133 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
1 timmar 30 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Kiruna till Stockholm.
Det finns 3 flygbolag som flyger direkt från Kiruna till Stockholm.
I september går det 17 direktflyg i veckan från Kiruna till Stockholm.

Information per maj 2018

Flygbolag som flyger från Kiruna till Stockholm

Tre flygbolag erbjuder direkta flyg från Kiruna till Stockholm. SAS är det mest populära flygbolaget på sträckan. Totalt genomförs 22 flygningar i veckan från Kiruna till Stockholm. Den genomsnittliga flygtiden på sträckan är 1 timme och 25 minuter.

Avresa från Kiruna

På Kiruna Airport finns en restaurang som serverar lunch eller säsongsanpassad à la carte. Inne i terminalbyggnaden ligger även en souvenirbutik. Du som ska ta ett flyg från Kiruna, kan passa på och nyttja flygplatsens trådlösa och kostnadsfria internet. På Kiruna Airport finns en postlåda och möjlighet att boka VIP-rum.

Ankomst till Stockholm

När du flyger inrikes till Arlanda landar du vanligtvis på terminal 2,3 eller 4. Du kan därefter ta dig smidigt vidare till din slutdestination med bland annat Flygbussarna, Air Shuttle, Swebus, Nettbuss, UL samt SL till och från Arlanda. Flygbussarna mellan Arlanda och Stockholm city avgår var tionde minut under större delen av dygnet. Linjen har hållplatser längs motorvägen och vid S:t Eriksplan. Arlanda Express kör utan stopp mellan Stockholm och Arlanda på 20 minuter. Biljetter köper du vid flygplatsens informationsdiskar eller i automaterna vid tåget. Det finns nedgångar till tåget vid alla terminaler. Om du hellre vill ta taxi finns det gott om taxibilar utanför varje terminal.

Generell information om att flyga från Kiruna till Stockholm

Du måste kunna visa upp en giltig legitimation eller ett pass även vid resor inom Sverige. Tänk på att olika flygbolag har olika tider för incheckning, kontrollera vad som gäller hos ditt flygbolag i god tid innan avresa. Det brukar generellt rekommenderas att du är på flygplatsen 90 minuter innan avresa.

Vad du kan förvänta dig i Stockholm

Stockholm har ett tempererat klimat med fyra tydliga årstider. Under sommaren ligger medeltemperaturer på 20-23 grader och under vintermånaderna på +2 grader. Juli den regnigaste månaden på året. Stockholm räknas till en av världens vackraste huvudstäder och är perfekt att utforska till fots. Tunnelbanan är ett bra transportalternativ om du behöver ta dig fram längre sträckor. Taxi brukar inte vara svårt att få tag på i Stockholm.

Läs mer om Stockholm

10 saker att göra i Stockholm

10 fantastiska öar i Stockholms skärgård

Hotell i Stockholm

Sök och hitta ditt hotell i Stockholm.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.