Karta

Flyg Kalmar - Berlin

Flyginformation Kalmar till Berlin

Billigaste returpriset senaste månaden

1.791 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 505 kilometer

3 timmar 30 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

SAS

Berlin-Tegel och Berlin Schönefeld

2 flygplatser

Flyg från Kalmar till Berlin

Informationen är från november 2015

Flygbolag som flyger från Kalmar till Berlin

Sparraow Airlines erbjuder direktflyg från Kalmar till Berlin. Det går också att flyga indirekt med SAS.

Terminalinformation – avresa

Kalmar flygplats har en terminal. Flygplatsen har både restaurang, kafé och bar samt shopping. Kalmar Airport Restaurant ligger i direkt anslutning till flygplatsen och serverar bland annat smörgåsar, dagens lunch och kaffe. I flygplatsens butik kan man handla böcker, tidningar, drycker, godis, reseaccessoarer och presentartiklar. Kalmar flygplats ligger knappt fem kilometer från centrala Kalmar och är lätt att nå både med bil och lokalbuss linje 402.

Terminalinformation – ankomst

Direktflygen från Kalmar går till flygplatsen Berlin Tegel, också känd som Berlin International Airport. På Tegel flygplats, som ligger åtta kilometer nordväst om centrala Berlin, finns fem terminaler som ligger i samma byggnad. Det är lätt att ta sig från flygplatsen in till centrala Berlin, till exempel med bussarna 128 eller 109.

Praktisk information

Du behöver ett giltigt pass eller nationellt id-kort för att resa från Kalmar till Berlin. Kom till flygplatsen i god tid före din avresa, kontrollera med ditt flygbolag vilka tidsramar som gäller.

I Berlin

Berlin är känd för sin låga prisnivå och det går att tillbringa en fullspäckad weekend här på en begränsad budget. Staden har ett världskänt kulturutbud och här finns många bra restauranger och barer. Stadens nattliv räknas till ett av de bästa i världen.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.