Karta

Flyg Göteborg Landvetter - Florens

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Florens ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Flyginformation Göteborg Landvetter till Florens

Billigaste returpriset senaste månaden

1.240 SEK

Flygbolag med direktflyg

0

Genomsnittlig flygtid, total distans 1544 kilometer

4 timmar 5 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

Lufthansa

Florens

1 flygplats

Vanliga frågor

Det finns 1 flygplats i Florens: Florens.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Göteborg Landvetter till Florens är 1.240 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
4 timmar 5 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Göteborg Landvetter till Florens.
Det finns inget flygbolag som flyger direkt från Göteborg Landvetter till Florens.

Information per augusti 2018

Flygbolag som flyger från Göteborg till Florens

Det finns i nuläget inga direktflyg från Göteborg till Florens. Flyg med mellanlandning erbjuds av bland annat Lufthansa som är det mest populära flygbolaget på sträckan. Den genomsnittliga flygtiden mellan Göteborg och Florens är 3 timmar och 50 minuter.

Avresa från Göteborg

Göteborg Landvetter Airport ligger cirka 2,5 mil från Göteborgs centrum. Bussar, taxi eller egen bil finns bland transportalternativen. På Landvetter finns det gott om både långtids- och korttidsparkeringar, det kan dock vara bra att boka plats i förväg då prisvärda alternativ brukar gå åt snabbt. Behöver du köpa något i sista stund, eller äta en bit mat, innan du går på ditt flyg till Florens? På Landvetter finns det gott om butiker och matställen, men även apotek och växlingskontor. Flygplatsen har gratis wifi.

Ankomst till Florens

Florens flygplats ligger cirka sju kilometer från stadens centrala delar. Du kan ta dig in till centrum med såväl taxi som buss. Vill du istället hyra en bil, hittar du hyrbilsföretagen i ”Palagio degli Spini” som nås med gratis buss som avgår från flygplatsen var tjugonde minut. Bussens hållplats finns vid korttidsparkeringen strax utanför terminalen.

Generell information om att flyga från Göteborg till Florens

Nationellt ID-kort eller pass krävs vid inresa till Italien. Tänk på att ta dig till flygplatsen med god marginal om du reser under högsäsong, då köerna till säkerhetskontroll och incheckning kan vara långa. Kontrollera också tiderna för incheckning i god tid, då dessa kan variera mellan olika flygbolag.

Vad du kan förvänta dig i Florens

Florens har ett fuktigt subtropiskt klimat med varma somrar och nederbördsrika vintrar. Medeltemperaturen i januari ligger på 4,8 grader och i juli på 24,6 grader. Florens är en underbar stad att upptäcka till fots; här kan man promenera i timmar. Stadens kollektivtrafik består av bussar och spårvagnar och är ett prisvärt och smidigt alternativ vid längre transportsträckor. Prisnivån i Florens är något lägre än i Göteborg. En trerätters-middag för två personer på en mellanklassrestaurang kostar cirka 550 kronor, en stor starköl cirka 50 kronor och en cappuccino ungefär 13 kronor. Valutan i Italien är euro.

Läs mer

Topp 9 saker att göra i Florens

Hotell i Florens

Sök, jämför och hitta ditt hotell i Florens med hjälp av Skyscanner.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.