Karta

Flyg Köpenhamn - Frankfurt am Main

Bästa sista-minuten-flygerbjudanden

Känner du dig spontan? Det är aldrig för sent att boka en resa. Här är vårt urval av de bästa sista-minuten-flygen till Frankfurt am Main ...
Endast uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 14 dagarna.

Direktflyg till Frankfurt am Main

Vill du flyga nonstop till Frankfurt am Main? Vi hjälper dig hitta bästa rutten.

 • GENOMSNITTLIG FLYGTID1 timmar 32 minuter
 • BILLIGASTE DIREKTHEMRESAN576 SEK
 • GENOMSNITTLIGA FLYG PER VECKA429
FLYGBOLAG SOM FLYGER DIREKT
 • Aegean Airlines
 • Air Canada
 • Air China
 • Air India
 • ANA (All Nippon Airways)
 • CityJet
 • Croatia Airlines
 • Ethiopian Airlines
 • Etihad Airways
 • Lufthansa
 • SAS
 • Singapore Airlines
 • South African Airways
 • Thai Airways
 • United
Sök direktflyg

Flyginformation Köpenhamn till Frankfurt am Main

Billigaste returpriset senaste månaden

575 SEK

Flygbolag med direktflyg

3

Flyg per vecka

58

Genomsnittlig flygtid, total distans 701 kilometer

1 timmar 30 minuter

Populäraste flygbolaget senaste månaden

Lufthansa

Frankfurt am Main och Frankfurt-Hahn

2 flygplatser

Vanliga frågor

Det finns 2 flygplatser i Frankfurt am Main: Frankfurt am Main och Frankfurt-Hahn.
Det bästa priset som hittats på Skyscanner för flyg från Köpenhamn till Frankfurt am Main är 575 SEK. Det hittades när olika transportörer jämfördes, och är det billigaste för hela månaden.
1 timmar 30 minuter är den genomsnittliga flygtiden från Köpenhamn till Frankfurt am Main.
Det finns 3 flygbolag som flyger direkt från Köpenhamn till Frankfurt am Main.
I februari går det 58 direktflyg i veckan från Köpenhamn till Frankfurt am Main.
december 2017

Flygbolag som flyger från Köpenhamn till Frankfurt

Tre flygbolag flyger direkt mellan Köpenhamn och Frankfurt am Main: SAS, Lufthansa och Air India. De har flera flygavgångar per dag och flyger alla veckans dagar. Andra bolag som flyger mellan Köpenhamn och Frankfurt am Main med en eller flera mellanlandningar är Lufthansa, SAS, Swiss, Polish Airlines LOT, KLM och Air France.

Avresa från Köpenhamn Kastrup

Åtta kilometer sydost om Köpenhamn ligger Skandinaviens största flygplats Kastrup. Kommer du från den svenska sidan ligger den 32 kilometer från Malmö. De flesta flyg går från terminal två, från terminal ett flyger nästan enbart SAS, men för att vara helt säker kan det vara bra att kontrollera med ditt flygbolag på förhand. För dig som ska flyga från Köpenhamn till Frankfurt am Main kan det vara bra att veta att sätten att ta sig till och från Kastrup är många. Du kan ta metron, tåg, buss eller taxi. Kommer du med Öresundståget från Malmö stannar den under teminal tre och är du på väg i bil från svenska sidan ska du ta motorvägen E20 mot Köpenhamn och spana efter skyltar mot flygplatsen. Kastrup är en stor flygplats som har det mesta när det kommer till restauranger, shopping och annan service. Det finns butiker med nordisk design, souvenirer, kiosker och även gratis wifi under två timmar.

Ankomst till Frankfurt am Main airport

Tolv kilometer söder om Frankfurt am Main ligger den internationella flygplatsen som är en av Europas mest trafikerade. Den har två stora terminaler för i internationell trafik och att ta sig från den ena till den andra är gratis och tar enbart tio minuter. När du väl har tagit dig från Köpenhamn till Frankfurt finns det flera sätt att ta dig in till centrum. Buss nummer 61 tar dig till Frankfurt South tågstation, nummer 62 går till Schwanheim och en buss som heter Airliner tar dig till Darmstadt. Men flygplatsen är även uppkopplad till järnvägsnätet så tåget är ett annat bra sätt att ta dig in till centrum med. Det tar enbart tio minuter. Vill du hyra bil finns det många olika biluthyrningsfirmor på flygplatsen. Här finns även butiker, restauranger, barer och kaféer där du hittar det mesta. Att surfa är gratis och trådlöst.

Generell information om att flyga från Köpenhamn till Frankfurt

Ta med ett nationellt ID-kort eller pass om du ska resa mellan Köpenhamn och Frankfurt am Main och kom ihåg att körkort gäller inte som resedokument. Se även till att åka till flygplatsen i god tid när det är dags för hemresan. Flygplatsen är en av de största i Europa och avstånden kan ibland bli långa även om här sällan uppstår köer kan det vara bra att räkna med några extra minuter så att du inte behöver stressa. Hur långt tid i förväg du behöver vara på flygplatsen kan du även få rekommendationer om från ditt flygbolag.

Vad du kan förvänta dig i Frankfurt

Okej, du vill flyga från Köpenhamn till Frankfurt, men när är den bästa tiden? Det beror lite på vad du är ute efter. Julmarknaden i december är en av de finaste, största och äldsta i hela Europa så vintern är en mysig tid, men är du ute efter soligt och varmare väder är självklart sommaren bättre. På vintern ligger temperaturen kring noll grader och de regnar rätt så ofta. På sommaren kan det bli riktigt varmt och skönt. Väl framme kanske du undrar vilket är det smidigaste sättet att ta sig runt i stan och vi rekommenderar absolut kollektivtrafiken som är snabb, smidig och regelbunden. Här finns både en tunnelbana och spårvagnar, U-bahn och S-bahn. Dessutom många bussar att välja mellan. Prisnivåmässigt är det ibland lite billigare i Tyskland än i Sverige. Men rör du dig i turiststråken är inte skillnaden så stor. Att åka taxi kostar cirka 17 kronor per kilometer med en grundavgift på cirka 30 kronor. En huvudrätt på en lite finare restaurang kostar cirka 200 kronor. Sverige och Tyskland har samma tidszon.

Läs mer om Frankfurt:

Tysklands 10 bästa stränder

Europas vackraste slottshotell

7 saker att göra i trendiga Hamburg

Hotell i Frankfurt am Main

Sök och jämför hotell i Frankfurt am Main.

Priser som visas på denna sida är uppskattade lägsta priser. Har hittats under de senaste 45 dagarna.