Nyheter Att resa till London med barn: 5 tips

Alla artiklar

Att resa till London med barn: 5 tips

Weekendfavoriten London är en perfekt stad för barnfamiljen. Här är Skyscanners tips på saker att göra när du besöker London med barn!

Hitta billiga flyg till London

The Original London Sightseeing Tour

Ett utmärkt sätt att inleda Londonbesöket på är att ta en tur med sightseeingbussen The Original London Sightseeing Tour. Under åkturen får du se några av Londons bästa sevärdheter så som London Eye, Buckingham Palace och Westminster. Det finns flera olika busslinjer att välja mellan och i biljettpriset ingår dessutom tre rundvandringar och en båttur på Themsen.

LÄS MER: Budget kontra lyx: London

Towern

Blanda nytta med nöje på en av Londons mest populära aktiviteter för barnfamiljer: ett besök på den kungliga borgen Towern. Här väntar flera utställningar, historiska rekonstruktioner och speciella aktivitetesspår för barn. Utställningarna är interaktiva och informativa och historierna spännande för både liten och stor.

LÄS MER: Flyg till London: flygplatser och transferkostnader till centrala London

British Museum

British Museum räknas till ett av världens bästa och här finns det gott om spännande utställningar. Vad sägs om att se riktiga mumier eller följa något av aktivitetsspåren? På British Museum i London anordnas även särskilda familjeevenemang, kolla in museets hemsida för att se vad som är på gång under ert besök i London!

LÄS MER: 10 saker att göra i London

London Eye

Ta en tur i det enorma pariserhjulet London Eye och få den bästa utsikten över den brittiska huvudstaden! En tur i London Eye tar en halvtimme och sker i lugn takt, vilket gör att det inte känns så läskigt att vara uppe på hög höjd. Bokar du biljetterna online får du 15 % rabatt.

London Zoo

London Zoo är en favorit bland barnfamiljer. Här kan ni titta på tigrar, gorillor och lejon eller varför inte besöka reptilhuset? Vissa djur, däribland surikater och giraffer, finns det möjlighet att träffa på nära håll. Barn mellan 11 och 15 år kan också testa på att vara djurskötare på London Zoo under en dag.

Redo att hitta billiga flyg?

Karta

Skyscanner är en resesökmotor som hjälper dig att få dina pengar att räcka längre vid bokning av flyg, hotell och hyrbil.