Nyheter Spa i Polen: 5 hotell för en mysig spaweekend

Alla artiklar

Spa i Polen: 5 hotell för en mysig spaweekend

Vad sägs om att åka på spa i Polen? Här väntar lyxiga hotell och spabehandlingar i världsklass. Skyscanner har valt ut 5 spahotell för dig som längtar efter en riktigt avslappnande weekend!

Hämta Skyscanner-appen

Prisvärda, unika och med behandlingar av hög kvalité; Polen är en riktigt spännande spadestination som du snabbt kan nå med flyg från Sverige. Skyscanner har plockat fram 5 spahotell i Polen som du bör titta närmare på:

1. Sheraton Sopot Hotel, Sopot

Ett av Polens mest kända hotell ligger i sommarstaden Sopots hjärta. Hotellet ligger intill den 4,5 kilometer långa sandstranden och i ett grönskande naturområde. Spaanläggning, barnklubb och en golfbana en bit bort sätter guldkant på besöket här. På hotellet spaanläggning finns en uppsjö av behandlingar att välja bland, vad sägs om en traditionell arabisk Rasul-ritual med bland annat marockansk lera och het ånga som kommer att göra din kropp sammetslen?

Sök flyg till Gdansk Boka Sheraton Sopot

2. Dr Irena Eris Hotel Spa Krynica Zdrój, Krynica-Zdrój

Dr Irena Eris lyxspa finns på tre platser i Polen och har flerfaldigt utsetts till Polens bästa spaanläggning. Här kan du njuta av professionella hud- och kroppsbehandlingar med Dr Irena Eris egna produkter. Kombinera behandlingarna med några pass på gymmet, vattenaerobics eller pilates för en helkroppsupplevelse. Här kan du boka paket med övernattning, mat och hudvård.

Sök flyg till Krakow Boka Dr Irena Eris Hotel Spa

3. Masuria Arte, Kalinowo

Den lyxiga anläggningen Masuria Arte ligger i nordöstra Polen, i området Masurien som är känt för sina sjöar och vackra skogar. Masuria Arte tar tillvara på just detta och erbjuder sina gäster en upplevelse med naturen i fokus. Hoteller, som har en privat sjö, har en restaurang som serverar traditionella polska rätter baserade på närodlade råvaror och med konceptet ”slow food”. Spaanläggningen erbjuder traditionella behandlingar med produkter från Dr Murad och hydroterapi. Här finns också en majestätisk infinitypool.

Sök flyg till Gdansk Boka Masuria Arte

4. Herbarium Hotel & Spa, Chomąża Szlachecka

Ett elegant spa beläget i en gammal herrgård. Herbariums fokus ligger på örter och denna röda tråd syns i både spaanläggningens behandlingar som i köket. Örterna kommer från hotellets egna trädgård och övriga produkter är lokala (till och med honungen på frukostbuffén kommer från hotellets egna bikupor).

Sök flyg till Poznan Boka Masuria Arte

5. Talaria Resort & SPA, Trojanów

Talaria är ett exklusivt spahotell beläget cirka tre mil söder om Warszawa. Som namnet avslöjar riktar Talaria in sig speciellt på kvinnor och anläggningens spaavdelning är stängd för män under helgerna; övriga dagar är dock alla välkomna. Talarias ambition är att erbjuda en lugn oas där besökarna kan glömma omvärlden under några dagar och ladda sina batterier. Hotellet ligger i ett fantastiskt restaurerat palats med väldigt mycket karaktär.

Sök flyg till Warszawa Boka Talaria Resort & SPA
Karta