Nyheter Skyscanners överlevnadsguide: Flygresa med barn

Alla artiklar

Skyscanners överlevnadsguide: Flygresa med barn

Fasar du inför den långa flygresan med småbarnen? Gör dig själv och dina medpassagerare en tjänst och kolla in vår överlevnadsguide.

Håller du tummarna och hoppas att ungarna på något magiskt sätt ska uppföra sig som änglar under flygresan? Vi på Skyscanner vill inte krossa dina förhoppningar men…det kommer de knappast att göra! Var på den säkra sidan och bunkra upp med våra goda tips & råd inför avresa.

1. Ta med plattan

Ladda upp med spel, ladda ner filmer och leta reda på apparna som kommer att hålla dina barn sysselsätta länge. Vi undrar: hur klarade sig föräldrar på resande fot innan iPaden?

Psst.. Du har väl inte glömt att ladda ner Skyscanners appar?

Plattan

2. Investera i en Trunki

Sötaste resväskan för barnen är inte bara trevlig att titta på, den är även utmärkt för trötta barnfötter. Låt ungarna hoppa upp och sätta sig på väskan medan du drar dem igenom de oändligt långa terminalerna.

### ### 3. Överraska med småttigheter Förbered dig inför avresan genom att packa in några smågåvor till barnen. Tänk Kinderägg och slå in några bortglömda småsaker som du hittar i barnens rum. Har du tur är barnen sysselsatta med att packa upp och leka i sisådär en halvtimme. ### 4. Packa ner några klubbor Ge barnen klubbor vid avgång och landning för att undvika smärtsamt örontryck. Riktigt små barn bör istället ges nappflaska för att undvika problem. **LÄS MER: [Bästa tipsen för dig som ska flyga gravid](http://www.skyscanner.se/nyheter/baesta-tipsen-foer-dig-som-ska-flyga-gravid)** ### 5. Glöm inte snuttefilten Barn blir trygga av att ha något med sig hemifrån. Ta med deras egen kudde och snuttefilt, om du har tur så sover de sig igenom större delen av flygresan. ![](http://content.skyscnr.com/793e64c9a4f9f0fd6de56a31cf085476/thinkstockphotos-200225585-001.jpg) **LÄS MER: [10 av de bästa, och billigaste, familjesemestrarna 2015](http://www.skyscanner.se/nyheter/10-av-de-baesta-och-billigaste-familjesemestrarna-2015)** **LÄS MER: [Vett och etikett: Så håller du stilen på resande fot](http://www.skyscanner.se/nyheter/vaerldens-mest-romantiska-oear)** **LÄS MER: [Sportlovet: 5 destinationer för hela familjen](http://www.skyscanner.se/nyheter/sportlovet-5-destinationer-foer-hela-familjen)** _[Skyscanner](http://www.skyscanner.se) är världens resesökmotor och hjälper dig att få dina pengar att räcka längre på [flyg](http://www.skyscanner.se), [hotell](http://www.skyscanner.se/hotell.html) och [hyrbilar](http://www.skyscanner.se/bil-hyra)._
Karta