COVID-19 (Coronavirus) kan påverka dina resplaner. Vart du än är på väg hittar du de senaste rekommendationerna här.

Nyheter Sista minuten Thailand: så hittar du billiga resor till Thailand

Alla artiklar

Sista minuten Thailand: så hittar du billiga resor till Thailand


Thailand är en av svenskarnas absolut populäraste destinationer. Här är våra bästa tips på hur du kan hitta billiga sista minuten flyg till Thailand.

Hitta billiga flyg till Thailand

Resa till Thailand – här är de mest populära destinationerna:

Bangkok

Fantastisk mat, imponerande hotell och häftig shopping; Thailands huvudstad är en utmärkt utgångspunktför förstagångsbesökaren. Här väntar också vackra buddhistiska tempel, turer med longboat och stränderna vid sjön i Lumphini Park.

Hitta billiga flyg till Bangkok

Krabi

Krabi på Thailands västkust lockar besökare året runt. Härifrån tar du dig enkelt till många fantastiska öar med drömvita stränder, avslappnad atmosfär och utmärkta förutsättningar för snorkling.

Hitta billiga flyg till Krabi

Phuket

På Thailands största ö finns det ingen brist på lyxiga hotell och härliga spaanläggningar. Här väntar också många fina buddhistiska tempel, paradisstränder och mängder med restauranger för alla plånböcker.

Hitta billiga flyg till Phuket

Sista minuten Thailand: Så här hittar du billiga sista minuten resor 

Prova Skyscanners prisagent

Priserna på flyg kan ändras från en dag till en annan och ibland kan prisskillnaden bli rätt så rejäl. Ta hjälp av Skyscanners smarta Prisagent som håller koll på prisutvecklingen åt dig. När priset faller, meddelar Prisagenten dig via e-post. Tjänsten är självklart gratis.

Flexibla resenärer reser billigare

När man jagar efter billiga sista minuten flyg gäller det att vara flexibel. Utnyttja Skyscanners sökverktyg ”Hel månad” för att se vilka dagar som sista minuten flyg till Thailand är som billigast på. Sök på ”Hel månad” för hela Thailand eller för en utvald flygplats.

Sök flyg till hela Thailand

Spelar det mindre roll var i Thailand ditt flyg landar? Sök i så fall efter flyg till hela Thailand för att hitta de billigaste flygplatserna att flyga till; det kan skilja många tusenlappar mellan de olika alternativen! I jakten på billiga sista minuten flyg till Thailand är detta ett ovärderligt tips.

Våga boka en enkelresa till Thailand

För att hitta billiga sista minuten flyg till Thailand bör du prova att söka på enbart enkelresor. Det är inget krav att boka flyg med samma flygbolag för både utresa och hemresa, ibland blir det nämligen billigare att resa med olika. Prova att söka efter en enkelresa till Thailand och se hur stor skillnaden blir jämfört med när du söker tur & retur.

Ladda ner Skyscanners app

Tar du uppgiften att hitta sista minuten flyg till Thailand på allvar, bör du inte vara utan Skyscanners smarta gratis app. Med appen har du alltid de billigaste flygbiljetterna nära till hands. Klicka på din utvalda avreseflygplats för att se vilka aktuella sista minuten flyg till Thailand som finns just nu. Ett tips: du kan också lägga till ”flygplatser i närheten” för att få ett större urval sista minuten flyg att välja mellan.

Mer tips och reseinspiration: 

Topp 7 städer för en weekendresa i april

De 10 billigaste länderna att semestra i

Vinterresor: Topp 10 destinationer för hela familjen

Skyscanner är en resesökmotor som hjälper dig att få dina pengar att räcka längre vid bokning av flyg, hotell och hyrbil.