Nyheter Sista minuten Spanien: så hittar du billiga resor till Spanien

Alla artiklar

Sista minuten Spanien: så hittar du billiga resor till Spanien


Spanien är en av våra mest populära semesterdestinationer. Här är våra bästa tips på hur du kan hitta billiga sista minuten resor till detta härliga land.

Hitta flyg till Spanien

Resa till Spanien – här är de mest populära destinationerna:

Costa Brava

Från Barcelona till Frankrike; den vackra kuststräckan Costa Brava har många fina stränder, vacker natur och inte minst en hel del riktigt bra golfbanor. Lloret de Mar, Figueres och Tossa de Mar är några av de mest populära orterna på Costa Brava. 

Hitta billiga flyg till Barcelona

Costa Blanca

Costa Blanca, ”Den vita kusten”, innefattar favoriterna Alicante, Benidorm och Torrevieja. Här väntar 320 soldagar per år, mängder med aktiviteter och inte minst riktigt god paella; Costa Blanca är paellans hemland.

Hitta billiga flyg till Alicante

Teneriffa

Vulkanön Teneriffa lockar med ett underbart klimat och spännande naturupplevelser. Teide nationalpark, nöjesparken Siam Park och kuststräckan Playa de las Américas hör till några av höjdpunkterna på Teneriffa.

Hitta billiga flyg till Teneriffa

Gran Canaria

Playa del Ingels, Dunas de Maspalomas och Anfi Del Mar är några av dragplåstren på Gran Canaria. Ön lockar besökare året runt och här finns ett utbud får så väl dig som vill slappa på stranden som för naturälskaren som vill prova på öns vackra vandringsleder.

Hitta billiga flyg till Gran Canaria

Mallorca

Stränder, nattliv, shopping och inte minst ett riktigt bra kök; Mallorca är en av Medelhavets mest populära destinationer och lockar åsväl gammal som ung. Huvudstaden Palma, stränderna vid Alcudia och de charmiga byarna längs med bergsvägarna är några av dragplåstren här.

Hitta billiga flyg till Mallorca

Sista minuten Spanien: Så här hittar du billiga sista minuten resor 

Sök flyg till hela Spanien

Spelar det mindre roll var i Spanien du hamnar? Välj din avreseflygplats och sök sedan efter flyg till hela Spanien för att hitta de billigaste destinationerna att flyga till. Det finns gott om flygplatser i Spanien och flera av dessa trafikeras av lågprisflygbolag. Därför kan det vara en bra idé att rikta in sig på just dessa i jakten på billiga sista minuten resor till Spanien.

Ta hjälp av Skyscanners Prisagent

Har du hittat ett flyg som verkar intressant? Är det några veckor kvar till avresa? Om du har is imagen kan du avvakta med att boka flygbiljetten och istället sätta upp Skyscanners Prisagent. Priset på flygbiljetter kan variera, ibland en hel del, från en dag till en annan. Med Skyscanners Prisagent håller du koll på prisutvecklingen. När priset går ner, får du e-post från Prisagenten och kan då boka till det lägre priset.

Var flexibel

Om du vill hitta de billigaste sista minuten-biljetterna bör du vara flexibel. Utnyttja Skyscanners sökalternativ ”Hel månad” för att se de billigaste dagarna att flyga på.

Ladda ner vår app

Ha billiga flygbiljetter nära till hands; ladda ner Skyscanners gratis app och klicka på din lokala flygplats för att se vilka aktuella sista minuten flyg till Spanien som finns just nu. 

Boka enkelflyg

Du behöver inte boka flyg med samma flygbolag för både utresa och hemresa, ibland blir det billigare att resa med olika. Prova att söka efter flyg till Spanien enkelväg och se om du hittar några bra sista minuten resor på detta sätt.

Mer tips & reseinspiration

Topp 7 städer för en weekendresa i april

Förlorat bagage: Detta händer med bagage som aldrig hämtas

De 10 billigaste länderna att semestra i

Skyscanner är en resesökmotor som hjälper dig att få dina pengar att räcka längre vid bokning av flyg, hotell och hyrbil.