Nyheter Så hittar du sista minuten till Kroatien

Alla artiklar

Så hittar du sista minuten till Kroatien

Sugen på sista minuten resor till Kroatien?

Kristallklart vatten, kritvita stränder mycket sol, men även intressanta historiska sevärdheter och en rik matkultur. Kroatien med sina pittoreska småstäder och vackra skärgård har seglat upp som ett måste på resehimlen. Här delar vi med oss av våra bästa tips!

Hämta Skyscanner-appen

1. Var flexibel och hitta sista minuten Kroatien

Har du förmånen att kunna vara flexibel angående vilka datum du ska resa till Kroatien, så har du störst chans att hitta sista minuten flyg till Kroatien. Istället för att fylla i ett visst datum kan du då söka på en hel månad eller välja ”Den billigaste månaden” när du använder dig av Skyscanners sökmotor. I en kalender- eller diagravy hittar du då de billigaste resorna.

Sugen på en sista minuten resa till Kroatien?

2.  Flyg dit och tillbaka med olika flygbolag

Vem säger att du måste åka till Kroatien och hem igen med samma flygbolag. Nej, ingen och väljer du olika flygbolag har du många gånger chansen att hitta en riktigt bra sista minuten till Kroatien. Det enda du behöver göra är att skriva in i vår sökmotor varifrån du vill flyga och vart och sedan trycka på sök, då dyker alla olika alternativ på sista minuten resor Kroatien upp, oavsett om flygresorna är med samma flygbolag eller inte.

3. Sök sista minuten till Kroatiens alla flygplatser

Kroatien har flera olika flygplatser. Någon exempelvis väljer att flyga till Split, någon annan till Dubrovnik. När du söker efter sista minuten flyg Kroatien i vår sökmotor fyll i som destination hela landet istället för en specifik flygplats och du hittar lättare sista minuten resor till Kroatien.

Åk på en sista minuten till Kroatien och upplev landets fantastiska natur!

4. Prisbevaka sista minuten flyg Kroatien

Ifall du inte vill boka direkt, kan du använda dig av vår prisbevakare för att hålla utkik efter sista minuten flyg till Kroatien. Det enda du behöver göra är att trycka på knappen ”få prisbevakningar” och fylla i din e-postadress,  så får du ett e-postmeddelande från oss när ditt utvalda flyg till Kroatien höjs eller sänks. Vill du sedan avsluta gratistjänsten, gör du det enkelt med ett knapptryck.

Hitta billiga flyg till Split  Hitta billiga hotell i Split

Läs mer: 

Vår guide till Kroatiens nationalparker

7 okända platser i Kroatien

10 vackra stränder i Kroatien

Skyscanner är en resesökmotor som hjälper dig att få dina pengar att räcka längre vid bokning av flyg, hotell och hyrbil.