Nyheter Så hittar du sista minuten till Gran Canaria

Alla artiklar

Så hittar du sista minuten till Gran Canaria

Vi på Skyscanner vet hur du hittar de bästa sista minuten resorna till Gran Canaria. 

Vad sägs om en ö mitt ute i havet med bra väder året om, fina hotell, vackra naturupplevelser och sköna sandstränder? Att Gran Canaria längre varit en populär destination här uppe i Norden är inte av en slump. Här hittar du värmen, solen och avkopplingen som du behöver. Och det bästa av allt. Läs våra tips!

Hämta Skyscanner-appen

Känner du dig vinterfrusen och är på jakt efter sista minuten flyg till Gran Canaria? Lugn, vi på Skyscanner kan hjälpa dig, så du inte i timtals behöver sitta framför skärmen där hemma. Det enda du behöver göra är att gå in på vår hemsida och skriva in varifrån du reser och vart du är på väg. Med ett enda klick har du sedan en lista på alla sista minuten flyg Gran Canaria. Vill du ha ännu billigare resor? Läs vidare våra tips!

1. Med flexibilitet, hittar du lättare sista minuten Gran Canaria

Vill du höja dina chanser att hitta sita minuten flyg till Gran Canaria, se till att försöka vara flexibel gällande när du ska åka. I vår sökmotor kan du välja ”Den billigaste månaden” och får då enkelt upp en kalender där det står när de billigaste resorna till Gran Canaria finns.

Det är inte konstigt att Gran Canaria är ett populärt resmål i norden. Här är klimatet behagligt året runt.

2.  Hitta sista minuten Gran Canaria med olika flygbolag

Visste du att det ofta är billigare att flyga med olika flygbolag till och från Gran Canaria? När du använder dig av vår sökmotor får du upp en lista med olika flygbolag och olika flyg-kombinationer gällande dit-och hemresan och du kan på det viset lätt finna de bästa sista minuten resorna till Gran Canaria.

Gyllene stränder väntar på dig ifall du hittar en sista minuten resa till Gran Canaria.

3. Prisbevaka sista minuten resor Gran Canaria

Med vår prisbevakare kan du hålla koll på när sista minuten flyg Gran Canaria höjs och sänks. Det enda du behöver göra är att trycka på knappen ”få prisbevakningar” och skriva in din e-postadress och då skickar vi dig ett e-postmeddelande när priset på flygbiljetterna du är intresserad av ändras.

Hitta billiga flyg till Las Palmas Hitta billiga hotell på Gran Canaria 

Vill du veta mer? 

Familjehotell på Kanarieöarna: de 11 bästa 

Kanarieöarnas 11 bästa stränder 

5 vackra stränder på Gran Canaria 

Skyscanner är en resesökmotor som hjälper dig att få dina pengar att räcka längre vid bokning av flyg, hotell och hyrbil.