Nyheter Så hittar du sista minuten Portugal

Alla artiklar

Så hittar du sista minuten Portugal

Vill du ha tips om sista minuten resor till Portugal? Landet har blivit en av de mest populära destinationerna i Europa och vi förstår varför. Portugals intressanta historia och kultur, de utmärkta vinerna och maten, de fantastiska stränderna, den vackra arkitekturen och alla charmiga människor. Vi berättar hur du ska gå tillväga för att hitta en billig resa hit. 

Hämta Skyscanner-appen

Söker du efter sista minuten flyg till Portugal men tycker det tar för lång tid? Vi på Skyscanner kan hjälpa dig. Gå in på vår hemsida och skriv in varifrån du vill resa och vart så får du upp med ett enda klick en lista på billiga flyg till Portugal. Här har vi även sammanställt en lista på flera tips på hur du hittar sista minuten resor till Portugal.

1. Hitta sista minuten Portugal med lite flexibilitet

Kan du vara flexibel när det gäller vilka datum du ska resa till Portugal, är det toppen. Då har du nämligen störst chans att hitta sista minuten flyg till Portugal. I Skyscanners sökmotor kan du välja ”Den billigaste månaden” och får då fram en kalender när de billigaste resorna är.

Åk på en sista minuten till Portugal och upplev dess fantastiska kust.

2. Åk med olika flygbolag för bästa sista minuten Portugal

Du behöver inte åka med samma flygbolag till och från Portugal. Många gånger är det billigare om du flyger med olika flygbolag på dit-och hemresan. De kan vara lite knepigt att söka sista minuten resor till Portugal på det viset på egen hand, men med vår sökmotor blir det enkelt. Du bara skriver in varifrån du vill flyga och destinationen och trycker på sök. Du får då upp en lista över olika flygbolag och alla olika flyg-kombinationer.

3. Sök efter sista minuten till Portugals alla flygplatser

Portugal har flera olika flygplatser, så varför begränsa dig till en? I vår sökmotor kan du söka efter sista minuten flyg Portugal och välja som destination flygplatser i hela Portugal istället för en specifik flygplats. Detta ökar absolut dina möjligheter att hitta en billiga sista minuten flyg till Portugal.

Ifall du åker iväg på sista minuten Portugal, kanske Lissabon är ett lockande resmål?
Lissabon, Portugal

4. Prisbevaka sista minuten flyg Portugal

Är du intresserad av en sista minuten till Portugal, men hoppas att resan ska bli ännu billigare? Använd dig av vår prisbevakare. Det enda du behöver göra är att trycka på knappen ”få prisbevakningar” och fylla i din e-postadress. Sedan så fort priset höjs eller sänks på din önskade biljett så får du ett e-postmeddelande om det.

Hitta billiga flyg till Lissabon Hitta billiga hotell i Lissabon

Vill du veta mer?

8 fantastiska plater att besöka i Portugal

En guide till Portugals bästa stränder 

Topp 8 saker att göra på Algarvekusten 

Skyscanner är en resesökmotor som hjälper dig att få dina pengar att räcka längre vid bokning av flyg, hotell och hyrbil.