Nyheter Så hittar du sista minuten Portugal

Alla artiklar

Så hittar du sista minuten Portugal

Portugal har blivit en av de mest populära destinationerna i Europa och vi förstår varför. Landets intressanta historia och kultur, de utmärkta vinerna och maten, de fantastiska stränderna, den vackra arkitekturen och alla charmiga människor. Såklart du ska åka hit, men läs då först våra tips på vart du ska åka och hur du hittar sista minuten resor till Portugal.

Hämta Skyscanner-appen

4 suveräna platser i Portugal

1. Porto

Det är någonting med städer som vackert vilar vid en slingrande flod. Det är romantiskt och rogivande och det är absolut en beskrivning som stämmer in på Porto i Portugal, belägen invid floden Douro. Husen klättrar upp längst sluttningarna på bägge sidor och i de smala gränderna hittar du mysiga kaféer, coola barer och riktigt fina butiker och restauranger. Staden är naturligtvis känd för sitt portvin och i de charmiga porthusen i centrum kan du ta del av rundvandringar och smakprovning.

Hitta billiga flyg till Porto

2. Faro

Nämn Portugal och det första de flesta tänker på är spektakulära Algarvekusten som blivit utsedd flera gånger om till Europas bästa stranddestination. Faro är porten till detta magiska landskap med stora surfvågor, historiska fiskebyar, vackra utsikter och enastående naturscener. Flyg hit och börja din resa här med lite kultur, god mat och shopping. Sedan är det bara att fortsätta till stränderna.

Hitta billiga flygbiljetter till Faro

3. Lissabon

Lissabon har alltid legat lite avsides i Europa men på senare år har många upptäckt dess charm och Lissabon har verkligen blivit en weekendstad att räkna med. Lissabon har under många år stått oförändrat och detta lager-på-lager av gamla byggnader skänker staden en speciell atmosfär. Dessutom är hotellen coola, maten supergod och den blandade arkitekturen så vacker.

Hitta billiga flyg till Lissabon

4. Madeira

Känner du för lite ö-liv på soliga breddgrader är Madeira kanske destinationen för dig. Här finns inte enbart vackra botaniska trädgårdar och spektakulära vandringar bland hisnande naturscener utan även en skön blandning mellan coola barer, en världsarvsklassad urskog och ett nattliv och krogscen i Funchal att räkna med.

Hitta billiga flyg till Madeira

Sista minuten Portugal: så hittar du de billigaste flygbiljetterna!

1. Hitta sista minuten Portugal med lite flexibilitet

Kan du vara flexibel när det gäller vilka datum du ska resa till Portugal, är det toppen. Då har du nämligen störst chans att hitta sista minuten flyg till Portugal. I Skyscanners sökmotor kan du välja ”Den billigaste månaden” och får då fram en kalender när de billigaste resorna är.

Åk på en sista minuten till Portugal och upplev dess fantastiska kust.

2. Åk med olika flygbolag för bästa sista minuten Portugal

Du behöver inte åka med samma flygbolag till och från Portugal. Många gånger är det billigare om du flyger med olika flygbolag på dit-och hemresan. De kan vara lite knepigt att söka sista minuten resor till Portugal på det viset på egen hand, men med vår sökmotor blir det enkelt. Du bara skriver in varifrån du vill flyga och destinationen och trycker på sök. Du får då upp en lista över olika flygbolag och alla olika flyg-kombinationer.

3. Sök efter sista minuten till Portugals alla flygplatser

Portugal har flera olika flygplatser, så varför begränsa dig till en? I vår sökmotor kan du söka efter sista minuten flyg Portugal och välja som destination flygplatser i hela Portugal istället för en specifik flygplats. Detta ökar absolut dina möjligheter att hitta en billiga sista minuten flyg till Portugal.

Ifall du åker iväg på sista minuten Portugal, kanske Lissabon är ett lockande resmål?
Lissabon, Portugal

4. Prisbevaka sista minuten flyg Portugal

Är du intresserad av en sista minuten till Portugal, men hoppas att resan ska bli ännu billigare? Använd dig av vår prisbevakare. Det enda du behöver göra är att trycka på knappen ”få prisbevakningar” och fylla i din e-postadress. Sedan så fort priset höjs eller sänks på din önskade biljett så får du ett e-postmeddelande om det.

Hitta billiga flyg till Lissabon Hitta billiga hotell i Lissabon

Vill du veta mer?

8 fantastiska plater att besöka i Portugal

En guide till Portugals bästa stränder 

Topp 8 saker att göra på Algarvekusten 

Skyscanner är en resesökmotor som hjälper dig att få dina pengar att räcka längre vid bokning av flyg, hotell och hyrbil.