Nyheter Reseappar – Skyscanner tipsar om bra appar för resenären

Alla artiklar

Reseappar – Skyscanner tipsar om bra appar för resenären

Har du en smartphone? Såklart du har! Tack vare dessa smarta telefoner har du en värld av produkter och tjänster vid dina fingertoppar, allt designat för att göra våra liv enklare. Kolla in Skyscanners urval av de bästa reseapparna för iPhone, Android, BlackBerry och Windows.

Börjar semestern snart? Planerar du en resa? Reser du med jobbet? Det finns mängder med både betal- och gratisappar som kan hjälpa dig på vägen, oavsett om du vill kolla tågtiderna till flygplatsen, få tips om bra restauranger på din destination eller hitta din favoritradiostation att lyssna på under tiden du väntar på ditt försenade flyg.

Våra 10 bästa reseappar

1. Skyscanner

Skyscanners gratis app är en av de bästa reseapparna på marknaden. Faktum är att detta är kanske det mest effektiva och flexibla resesökverktyg som finns. Du kan söka och boka dina flyg medan du är på språng. Inte nog med det, i en och samma app kan du dessutom även boka hotell och hyrbil! Söker du efter reseinspiration kan du bara snurra globen och se vilka destinationer som är billigast. Mobil resesökning har aldrig varit så enkelt!

Hämta vår gratis app

LÄS MER: Skyscanners kompletta reseapp: flyg, hotell och biluthyrning på ett och samma ställe

Hitta din nästa resa med Skyscanner

2. Sphere

Vi älskar Sphere-appen, speciellt i iPad-versionen. Dess högteknologi kombinerad med ett allt större antal destinationer låter dig ”vara där” utan att ens behöva stiga ombord på ett plan. Inte för att vi skulle rekommendera någon att inte flyga…

Sphere

3. Remember the milk

Ett enkelt sätt att hålla koll på din kom-i-håg lista när du är på språng. Om du inte kan sluta tänka på jobbet och på saker som behöver fixas hemma; skriv in dem i RTM och de blir ihågkomna utan att störa din fridfulla semester.

4. Pixlr-o-matic

Ett riktigt bra app för att ta och redigera bilder. Pixir-o-matic erbjuder ett liknande innehåll som Instagram men är så mycket mer. Appen är perfekt på resan då du slipper att bära med dig en tung kamera.

5. Google Maps

Google Maps har en ”offline” funktion som är mycket användbar om du befinner dig på platser utan nät. Du kan i förväg ladda ner kartor och markera besöksmål och sedan enkelt plocka fram dem utan att oroa dig för täckningen.

Karta

6. Time out travelguide

Informationsrika reseappen Time Out innehåller mängder med reseinformation om några av våra populäraste storstäder. Utmärkt för den som vill hitta de bästa restaurangerna, sevärdheterna och upplevelserna i sin stad.

Hitta rätt restaurang

7. Google Translate

Ett oslagbart hjälpmedel för den som reser till länder där det talas annat än svenska och engelska. En räddare i nöden!

Ordbok i fickan

8. Tunein

Välj bland över 70 000 radiostationer från hela världen med denna smidiga app. Och du lyssnar gratis!

Lyssna gratis

9. Tripit

Tipit organiserar dina reseplaner och samlar dina resedetaljer på en och samma plats för en smidig översyn. Enkelt, populärt och så är appen riktigt snygg också!

Organisera mera

10. Hitta min iPhone

Den gör precis det den ska göra!

Borttappad telefon

 

Här är fler tips som gör din resa enklare:

10 tips för bekvämare flygresor

Reseetikett – 10 oskrivna regler som varje resenär bör följa

10 tips på hur du får en lång flygresa i Economy att kännas som Business Class

Skyscanner är världens resesökmotor och hjälper dig att få dina pengar att räcka längre på flyg, hotell och hyrbilar.

Karta