COVID-19 (Coronavirus) kan påverka dina resplaner. Vart du än är på väg hittar du de senaste rekommendationerna här.

Nyheter Resa med barn? Här är mammabloggarna att inspireras av!

Alla artiklar

Resa med barn? Här är mammabloggarna att inspireras av!

Lagom till mors dag – vi listar de bästa mammabloggarna på temat resor!

Ladies Abroad

”Hemma bra, men borta är definitivt bäst!”, så sammanfattar Lena och Maxime Löfblad, mor och dotter, sin inställning till resor. Denna inspirerande och glamourösa reseblogg förser läsarna med härliga berättelser, fina fotografier och bra tips (inte minst när det kommer till shopping och restauranger) från både klassiska och mer otippade destinationer, vad sägs om Iran, Transsylvanien och Kambodja?

Livet från den ljusa sidan

Att resa med barn kan vara en utmaning, men att resa med tre barn? Läs mer om hur man lyckas med detta på denna blogg som drivs av småbarnsmamman Lisa. Bloggen är fylld med matnyttiga tips på hur man reser med barn, hur man packar och hur man reser som gravid. ”Resa med barn. Icke-bekvämt, bullrigt och njutningsfullt”, sammanfattar Lisa det hela.

Fab Fämme

Resor och roller derby är temat på coola småbarnsmamman Ämmas blogg. Planerar du att resa till Thailand med barn? Då bör du kika in på denna blogg för bra tips och alternativa besöksmål. De senaste resorna som Ämma gjorde gick till Thailand, London och Amsterdam.

Rosita reser

Hotellrecensioner, restaurangtips och resor till spännande destinationer som Jamaica, Aruba och St. Barth blandat med många bra restips och tips på utflyktsmål för dig som reser med barn. Rosita integrerar mycket med sina läsare och är mån om att svara på frågor i kommentarerna, en viktig detalj som är ett stort plus tycker vi på Skyscanner.

Come Fly with Me – en reseblogg

Småbarnsmamman Towe har en förkärlek till Asien och hon delar gärna med sig tips till sina läsare om sådant som man inte läser om i vanliga guideböcker. Att resa med barn, tågluffa och hänga i Bangkok hör till några av favoritkategorierna. Senaste resan gick till Warszawa.

Att resa med barn

Följ med familjen Thunberg på äventyr när de ger sig ut i världen med barnen Milo och Jack. Just nu planerar de inför en jorden runt-resa vilket vi verkligen ser ram emot! Bloggen är genomarbetad och tonen professionell, vilket inte är så konstigt då Ida är frilansjournalist och Patrik fotograf.

Turisterna

Familjen Magnusson med de två barnen på 6 och 8 år semestrar gärna i Frankrike, Italien och Spanien och visar upp sina höjdpunkter med fina bilder och videor. Här är en film från deras biläventyr på Mallorca:

Resfredag

Trebarnsmamman Annika driver denna inspirerande och prisbelönta reseblogg. Hon har hela 51 länder i bagaget och strävar efter att alltid ha minst en resa att se framemot. Till höjdpunkterna hör bland annat Costa Rica och Australien och på hennes bucket list finner du Patagonien + Antarktis och Balkanländerna. Följ med Annika på hennes nästa äventyr på hennes blogg!

Kolla in ännu fler fantastiska mammabloggare på temat resor – rekommenderade av andra resebloggare!

Behöver du reseinspiration? Kolla in det här:

Så har du aldrig sett Island förut

Att resa ensam – 8 resmål för din singelweekend

Sveriges 10 bästa sommarstäder

Skyscanner är världens resesökmotor och hjälper dig att få dina pengar att räcka längre på flyg, hotell och hyrbilar.