Nyheter Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Alla artiklar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på Skyscanners gratis nyhetsbrev och få det bästa från resandets värld: inspirerande artiklar, resetips & råd, nyheter, flygfynd, erbjudanden, och mycket, mycket mer.

Anmäl dig genom att fylla i din mejladress här:

Vad innehåller nyhetsbrevet?

Erbjudanden

Slå till på ett fynd! Få information om de billigaste flygerbjudandena och få exklusiva erbjudanden från våra vänner på flygbolagen och resebyråerna.

Inspiration

Låt oss inspirera dig: titta på vackra bilder från platser långt bort, läs om hur du fixar en budgetsemester, vackra stränder, hemliga städer och mycket mer. Från vintersol till sommarens familjemåsten, vi tar dig till semesterparadisen.

Tips & råd

Få tips ring din resa från Skyscanners expertpanel. Vi ger råd om allt från hur du planerar din resa med visum, försäkringar och betalkort, till hur du undviker bagageavgifter eller får en gratis uppgradering. Lita på oss, vi har varit där.

Nyheter

Från ormar på flygplanen till kändisar som spårar ut – vi hittar de bästa rubrikerna från resandets konstiga och fantastiska värld.

Skyscanners nyheter

Var först med att få veta allt om våra senaste verktyg och uppfinningar som designas för att göra din flygbokning, hotellsökning eller hyrbilsjämförelse ännu enklare och bättre för dig.

Inspiration

Skyscanner är världens resesökmotor och hjälper dig att få dina pengar att räcka längre på flyg, hotell och hyrbilar.

Karta