Nyheter New York på sommaren: bästa tipsen & besöksmålen

Alla artiklar

New York på sommaren: bästa tipsen & besöksmålen

Planerar du att besöka New York på sommaren? Kolla in våra tips på de bästa måstena i denna fantastiska storstad och dess omgivningar.

1. Njut av Central Park

I hjärtat av New York finns underbara Central Park som fungerar som en jättelik lunga för New York borna. Många promenerar eller cyklar genom parken och otaliga filmer har spelats in här. Parken passar utmärkt för en picknick eller varför inte göra som New York borna och ta en joggingtur?

Reser du till New York med barn kan du passa på att besöka zooet i Central Park. Under sommarmånaderna anordnas även teaterföreställningar och konserter i parken.

2. Strosa på The High Line

Ett annat grönskande utflyktsmål är The High Line. The High Line är ursprungligen en järnväg som byggts om till en park. Stråket sträcker sig över 22 kvarter på Manhattan från 34:e gatan till Gansevoort Street, totalt cirka 2,4 kilometer. High Line är ett populärt ställe att kolla in solnedgångarna på.

Eftersom det finns gott om saker att titta på längst High Line finns det naturligtvis också en massa restauranger och barer där man kan göra stopp längst vägen.

3. Bada på höga höjder

Besöker du New York på sommaren bör du ställa in dig på dagar med höga temperaturer. Men även i en storstad finns det goda möjligheter att svalka sig! Runt om i New York finns det mängder med pooler och dessa ligger inte allt för sällan på höga höjder. Besök en rooftop-pool och njut av sköna dopp och mäktiga utsikter!

The Wiliamsburg Hotel är ett av många hotell som erbjuder dagsinträde till sina takpooler.

4. Ta en tur till The Hamptons

Cirka två timmars bilväg från New York ligger sommarparadiset The Hamptons. Detta rika område är känt för sina stora hus, många restauranger och caféer samt vackra stränder. Om du inte hyr bil, kan du ta dig till Hamptons med tåg från New York. Resan med Montauk line tar cirka två timmar och fyrtio minuter.

I The Hamptons finns det gott om övernattningsalternativ. Ett tips är att boka in en natt eller två på ett av områdets charmiga B&Bs eller sök efter hotell med Skyscanner.

5. Ta en båttur i New York

Upplev New Yorks ikoniska skyline, Ellis Island och Frihetsgudinnan på nära håll med båttur i New York på sommaren! Det finns mängder med olika alternativ att välja mellan, från sightseeing-resor till middagskryssningar och turer med livemusik och öppen bar.

Eftersom det kan bli ganska hett under sommarmånaderna är detta också ett härligt sätt att svalka ner sig på.Glöm inte att ta med dig en solhatt om du ska ut på vattnet under dagen.

Skyscanner är en resesökmotor som hjälper dig att få dina pengar att räcka längre vid bokning av flyg, hotell och hyrbil.

Karta