Nyheter Lyxhotell i Europa: här är våra 6 favoriter

Alla artiklar

Lyxhotell i Europa: här är våra 6 favoriter

Bo på slott, njut av spa i världsklass eller hänge dig åt kokkonst i Toscana. Vi har tagit en titt på lyxhotell i Europa och valt ut våra 6 favoriter!

1. Belmond Castello di Casole, Casole d’Elsa, Italien

Upplev detta femstjärniga lyxhotell i vackra Toscana. Belmond Castello di Casole är en nästintill magisk plats på den italienska landsbygden. Hotellet ligger vackert bland vinrankor, olivlundar och kullar. Här väntar ett bekvämt och elegant boende som dessutom erbjuder matupplevelser i världsklass. Området inbjuder till så väl vandringar som cykling och för den som önskar finns möjlighet att delta vid en lokal matlagningskurs.

De 39 rummen och sviterna finns i olika storlekar och är alla inredda på ett unikt sätt. Slottet har en 1000-årig historia och detta syns tydligt i inredningen. Mixen av det gamla och den moderna lyxen är en oslagbar kombination.

2. Mont Cervin Palace, Zermatt, Schweiz

Klassiska lyxhotellet Mont Cervin Palace i Zermatt ligger granne med ”Tobleroneberget” Matterhorn. Detta lyxiga boende är känt för sin höga service och fantastiska frukostar. Hotellet Mont Cervin Palace lockar besökare året om. Under vintermånaderna är det naturligtvis skidåkning som gäller och under årets varma period kommer besökarna hit för att njuta av vandringsupplevelser i världsklass.

Omgivningarna är dessutom fantastiska så det finns gott om promenadvägarm fantastiska vyer och upplevelser att njuta av. Detta är ett utmärkt alternativ för dig som vill kombinera utomhusaktiviteter med bekväm lyx, spabehandlingar och utsökt mat.

3. Hotel 41, London, Storbritannien

Vad sägs om en weekend i London där du unnar dig en vistelse på ett av de absoluta bästa lyxhotellen i stan? Hotel 41 är ett lyxigt boutiqehotell som kammat hem en lång rad priser och utmärkelser, däribland en placering på Forbes ”2018 World´s Most Luxurious Hotels”.

Inredningen på Hotel 41 går i huvudsak i svartvitt och alla rummen och sviterna är individuellt designade. Det lyxigaste alternativet, Conservatory Master Suite, är ett penthouse-paradis med fantastisk utsikt, badrum i marmor och ett separat loungeutrymme.

4. Ashford Castle, County Mayo, Irland

Vem tackar nej att bo på ett lyxslott? Ashford Castle är ett av Irlands mest kända lyxboenden. Detta fantastiska gamla slott är ett prisbelönt femstjärnigt boende med all den lyx du kan tänka dig. Ett spa av högsta klass och mängder med aktiviteter på slottets enorma marker väntar här. Ridning, falkenering, fiske, golf och kajakpaddling är några av sakerna du kan sysselsätta dig med under din vistelse här.

De 83 rummen, sviterna och stugan lyshotellet Hideaway Cottage är inredda på ett traditionellt och elegant sätt med många av det drygt 800 år gamla slottets originalinslag.

5. Domes of Elounda, Kreta, Grekland

Semesterfavoriten Kreta har en uppsjö av boendealternativ, men om du letar efter trendig lyx och den allra högsta standarden finns bara ett alternativ: Domes of Elounda. Hotellet har bland annat vunnit första pris i ”World Spa & Wellnes Awards 2019″. Det har också flerfaldigt utsetts till Greklands bästa lyxboende och räknas till de främsta bland lyxhotell i Europa.

Domes of Elounda passar både par och barnfamiljer, här finns rum anpassade för olika sorters resenärer. Flera av rumsalternativen har tillgång till egen pool och för de som reser med barn finns en rad faciliteter för att underhålla de yngsta.

6. Schloss Elmau, Oberbayern, Tyskland

Söker du efter en lyxig hotellupplevelse i Alperna? Schloss Elmau är ett underbart lyxhotell för en vistelse med fokus på återhämtning, kultur och bekvämligheter. Här kan du bo riktigt lyxigt och hänge dig åt en lång rad aktiviteter. Spa, yoga, cykling, vandring och vintersporter är några alternativ.

För den kulturintresserade finns en underbar bokhandel och det anordnas också konserter och evenemang i hotellets särskilda konserthall. Detta är ett lyxhotell i Europa för dig med höga krav.

Sugen på att söka efter fler vackra hotell eller vill du boka ett rum?

Redo att boka billiga flyg?

Karta
https://www.skyscanner.se/nyheter/flyg-till-catania-ny-rutt-direkt-fran-arlanda