Nyheter Lufthansa Italia öppnar ny flyglinje Stockholm-Milano

Alla artiklar

Lufthansa Italia öppnar ny flyglinje Stockholm-Milano

Lufthansa expanderar i Italien och startar med ny direktlinje från Stockholm Arlanda till Milano Malpensa.

Lufthansa expanderar i Italien och startar med ny direktlinje från Stockholm Arlanda till Milano Malpensa den 28 mars, med priser från 999 svenska kronor.

– Vi är glada över att kunna lansera en helt ny direktlinje från Sverige till en metropol för mode och affärer, som kompletterar våra nuvarande 180 flyg i veckan via våra hubbar i Tyskland och Schweiz till 191 destinationer världen över. Norditalien är en av de ekonomiskt starkaste regionerna i Europa och erbjuder otroliga möjligheter för både affärs- och fritidsresenärer, säger Harro Julius Petersen, Norden- och Baltikumchef på Lufthansa till Flygtorget.se.

Den nya direktlinjen till Milano betyder goda nyheter för svenska företagare med business i Italien; landet är en av Sveriges viktigaste affärspartners och runt 250 företag med svensk anknytning är verksamma i landet; de flesta av dem i Milanoområdet. Men även för en privat shopping- och kulturhelg passar Lufthansas nya flyglinje till Milano ypperligt.

Från Milano Malpensa kan man sedan flyga vidare med Lufthansa Italia till Madrid, Barcelona, Paris, Bukarest, Budapest, Warszawa, Bari, Neapel, Palermo, Olbia, London och Lissabon. För den som önskar fortsätta resan med buss, till närliggande städer som Como, Varese, Lugano, Turin, Novara, Brescia och Bergamo; erbjuder Lufthansa Airport Bus direktservice med upp till 11 avgångar dagligen.

Karta