COVID-19 (Coronavirus) kan påverka dina resplaner. Vart du än är på väg hittar du de senaste rekommendationerna här.

Nyheter Hitta billiga sista minuten-flyg ✈

Alla artiklar

Hitta billiga sista minuten-flyg ✈

Bli expert på att hitta sista minuten-flyg! För att fynda billiga restresor behöver spendera timmar framför datorn - lösningen heter Skyscanner. Hitta din lokala flygplats sista minuten-erbjudanden nedan samt ta del av våra bästa tips på hur man fyndar billiga sista minuten-resor.

Vem vill inte göra ett fynd när man känner hur resesuget tar vid? Klicka på din lokala flygplats/stad för att hitta sista minuten-flyg till Europa och resten av världen.

Sök flyg från Stockholms flygplatser
Sök flyg från Göteborg Landvetter

Sök flyg från Köpenhamn Kastrup
Sök flyg från Malmö Airport
Sök flyg från Luleå Airport
Sök flyg från Umeå Airport
Sök flyg från Åre Östersund Airport

Tips på hur man fyndar billiga sista minuten-resor

1. Flexibla resedatum

Priserna på flyg kan variera mycket från dag till dag och om du vill hitta billiga sista minuten-flyg måste du vara flexibel. Prova därför att söka efter flygresor under en viss månad eller när som helst genom att välja ”Billigaste Månaden.” Du får resultaten i antingen kalender- eller diagramvy för att enkelt hitta de bästa priserna.

LÄS MER: Söktips och verktyg – hel månad

2. Kombinerade flyg

Tänk på att du inte behöver använda dig av samma flygbolag för att resa till och från din destination. Sök efter billiga flygbiljetter genom att först välja vilken flygplats du vill resa från (exempelvis Stockholm Arlanda) och därefter kan du sålla bland de olika flygalternativen utifrån flygbolag, avresetid eller pris. Observera att du kan behöva resa hem från en annan flygplats än den du anlände till om du väljer att flyga med olika flygbolag.

3. Välj en hel stad eller ett helt land som avreseplats

Större städer som New York och London har flera flygplatser att välja bland. Genom att välja en hel stad i stället för flygplats kan du jämföra och se vilken flygplats som är billigast att resa från/till. Här finns många kronor att spara! Du kan även välja ett helt land.

4. Få prisuppdateringar via e-post

Vill du inte boka just nu? Ställ in prisbevakaren och låt Skyscanner meddela dig per e-post när priset på ditt utvalda flyg höjs eller sänks. Du kan ställa in prisbevakaren på så många flyg du önskar och avsluta gratistjänsten när du vill med ett knapptryck.

Det är superenkelt att aktivera prisbevakaren – allt du behöver göra är att klicka på den lilla ikonen ”Få prisbevakningar” och sedan ange din mejladress.

LÄS MER: Få de bästa priserna med Skyscanners Prisagent!

5. Vet du inte vart du vill resa? Låt oss inspirera dig!

Är du sugen på en sista minuten men vet inte riktigt vart du vill åka? Eller vill du bara ta ett flyg var som helst till minsta möjliga kostnad? Välj sökalternativet ”Överallt” för att komma åt de allra billigaste flygbiljetterna just nu till destinationer världen över.

LÄS MER: Söktips och verktyg – Sök överallt

Skyscanner är en resesökmotor som hjälper dig att få dina pengar att räcka längre vid bokning av flyg, hotell och hyrbil.