Nyheter Germanwings- nu ett hälsoflyg

Alla artiklar

Germanwings- nu ett hälsoflyg

Lågprisflygbolaget Germanwings tar in en stjärnkock för att ytterligare höja nivån på köket ombord.

Nu kan passagerarna äntligen välja ett hälsosamt mål mat på sitt flyg till Berlin. Lågprisflygbolaget Germanwings tar nämligen in en stjärnkock för att ytterligare höja nivån på köket ombord. Från och med nu finns två nya och nyttiga baguetter till försäljning på Germanwings flyg över hela Europa, skriver travelreport.se.

Baguetterna har skapats exklusivt för flygbolaget av Holger Strömberg, tysk stjärnkock som också ansvarade för hälsosam mat till det tyska fotbollslandslaget som mottog bronsmedalj i årets VM. Med de nya hälsobaguetterna visar bolaget att det går att få god, nyttig, smakrik och njutbar mat även ombord på lågprisflyg.

Holger Strömberg, som är en av Tysklands mest framträdande stjärnkockar, har tagit fram två specialkomponerade baguetter enbart för Germanwings. Det är dels en flerkornsbaguette med saftig skinka toppad med rosmarin- och aprikoskräm och dels en vetebaguette med Tilsiter-ost blandad med en kräm av paprika och svart spiskummin.

I München leder Holger Strömberg ett paneuropeiskt cateringföretag och har också grundat ett nytt gastronomiskt koncept som kallas KUTCHiiN, en egen marknad med färskvaror som etableras på olika evenemangsplatser. Han har också startat en egen kedja med de berömda, populära och typiskt tyska currykorvarna, Curry73. Redan som 23-åring kokade han ihop till en Michelin-stjärna på sin egen krog. Men hans nya nyttiga baguetter flyger bara med Germanwings nya hälsoflyg.

Karta