Nyheter Dubai med barn – från ökenäventyr till häftig vattenlek

Alla artiklar

Dubai med barn – från ökenäventyr till häftig vattenlek

Du som ska besöka Dubai med barn kan se fram emot mängder med spännande äventyr. Skyscanner listar några måsten i Dubai som hela familjen kommer att älska!

Hitta billiga flyg till Dubai

5 Saker att göra för dig som reser till Dubai med barn

1. Kite Beach

Kite Beach är stranden för barn; här väntar inte bara härlig sand och fina dopp, här finns också en lekplats, trampoliner, äventyrsgym och en skatepark. Kite Beach ligger strax väster om populära Jemeirah Beach.

LÄS MER: 10 saker att göra i Dubai

2. IMG Worlds of Adventure

En av Dubais senaste temaparker. På IMG Worlds of Adventure kan hela familjen tillbringa en fartfylld dag bland häftiga åkattraktioner och underhållande upplevelser. Hela anläggningen är inomhus och uppdelad i fyra zoner; Cartoon Network, MARVEL, IMG Boulevard och Lost Valley – Dinosaur Adventure. I parken finns ett flertal prisvärda matställen med menyer som tilltalar både liten och stor.

LÄS MER: Semester i Dubai: 10 tips för dig med liten budget

3. Aquaventure Waterpark

Aquaventure Waterpark hittar du på Atlantis, The Palm. Denna vattenpark är fylld med adrenalinhöjande åkattraktioner men här hittar du även Dubais största akvarium med över 65 000 havsdjur. På Aquaventure Waterpark finns aktiviteter för alla, från det specialdesignade området Splashers Island för de allra minsta barnen till surfingvågorna på Wave Rider där de med surfingkunskaper kan testa sina förmågor.

LÄS MER: Hitta billiga sista minuten-flyg

4. Dubais öken

Dubais öken är en underbar lekplats! Vad sägs om att prova på sandboarding, kamelridning eller en ökensafari? Det finns också möjlighet att övernatta i öknen och ett flertal olika arrangörer erbjuder bland annat övernattning i beduintält.

5. Dubai Ice Rink

Vad sägs om en svalkande paus och en åktur på isbanan? I köpcentret Dubai Mall finns isbanan Dubai Ice Rink. Här kan skridskoåkare i alla åldrar slipa på sina bästa tricks. För de lite äldre barnen anordnas is-discon med musik och ljuseffekter.

Redo att hitta billiga flyg?

Karta

Skyscanner är en resesökmotor som hjälper dig att få dina pengar att räcka längre vid bokning av flyg, hotell och hyrbil.