Nyheter Dessa 10 flygbolag erbjuder världens lyxigaste upplevelse i första klass

Alla artiklar

Dessa 10 flygbolag erbjuder världens lyxigaste upplevelse i första klass

En flygresa kan vara ren transport, eller en upplevelse av ren lyx. Kolla in världens bästa första klass-flygningar och dröm dig bort högt ovanför molnen.

1. Etihad Airways

Smakar det, så kostar det också. Etihad Airways erbjuder världens bästa första klass upplevelse, men den kommer att kosta dig drygt 100 000 kronor. Enkel resa. Vad får man då för pengarna? Personlig chaufför som kör dig till och från flygplanet, dusch och spa ombord och en egen lägenhet ombord. Ja, du läste rätt. Här behöver du inte nöja dig med en bekväm fåtölj, du får en privat trerummare att tillbringa flygresan i.

2. Emirates

Likt Etihad Airways, erbjuder flygbolaget Emirates också privata sviter ombord för passagerarna i första klass. Maten serveras närhelst du önskar och behöver du fräscha upp dig under resan finns ett dusch-spa att tillgå. Du kan själv reglerna både belysning och temperatur i din svit, innan du börjar utforska utbudet i den generösa necessären med lyxiga produkter från Bulgari.

När det blir dags att sova, kan du göra detta i speciella nattkläder som återfuktar din hud under flygresan.

3. Lufthansa

Som passagerare i Lufthansas första klass får du en guldkant på flygresan, men också både innan avgång och efter ankomst. Parkeringsservice, en personlig assistent, tillgång till lyxiga lounger, framkörning till flygplanet i en limousine och så en flygresa i yttersta lyx.

Uppe i luften kan du njuta av kulinariska läckerheter och fina viner, ett brett utbud av underhållning och självklart riktigt bekväma flygfåtöljer.

4. Air France

Du som har turen att få flyga i första klass hos Air France, kan se fram emot personlig service ombord, eleganta, privata kabiner och ett riktigt bra utbud av underhållning ombord. I La Première Cabin kommer du att känna dig som om du befann dig i ett riktigt fint hotellrum och du kommer att sova riktigt bekvämt i den bekväma sängen och det tillhörande duntäcket.

5. Singapore Airlines

Oavsett om du ska flyga i nöjen eller affärer, kommer din resa i Singapore Airlines första klass med stor sannolikhet bli en riktigt minnesvärd upplevelse. Här kan du få ditt favoritte serverat, frukost i sängen och en tyst miljö att vila eller arbeta i. Bekväma, breda säten, mat lagad av de bästa kockarna och ett underhållningsutbud med över 1000 filmer, mängder med musik, spel och appar väntar på dig här.

6. ANA All Nippon Airways

Från privat incheckning och lyxiga flygplatslounger, till ett eget utrymme ombord och utsökt mat att njuta av; en flygresa i ANA All Nippon Airways första klass är en lyxig upplevelse från början till slut. Maten är en blandning av japanskt och europeiskt kök och tillagas av några av de allra bästa kockarna i flygbranschen.

7. Cathay Pacific

Prisbelönt service ombord (personalen tilltalar passagerarna vid namn), privata och bekväma sviter med säten i mjukt läder och fräscha asiatiska smaker på menyn; en flygresa i första klass med Cathay Pacific kommer inte att göra dig besviken. Under flygresan kan du titta på allt från Hollywood-filmer till mindre kända asiatiska serier och dina hörlurar är självklart signerade BOSE.

8. Qatar Airways

Qatar Airways skämmer bort sina passagerare i första klass från incheckningen till landningen på destinationen. Här kan du se fram emot ultrabekväma säten och sängar, privat utrymme ombord och ett stort utbud av rätter och drycker att njuta av under hela resans gång. Över 4000 underhållningsalternativ och Wi-Fi ingår självklart.

9. Japan Airlines

Passagerare i Japan Airlines första klass utrustas med ett set avslappnande kläder och en necessär från Porsche design, fylld med nödvändigheter, innan de kan krypa upp i sina bekväma, avskärmade säten och ta del av det lyxiga utbudet av underhållning, mat och dryck.

Ombord på flygen serveras det bästa ur det japanska köket, blandad med säsongsbaserade råvaror från hela världen. Japan Airlines har också ett stort utbud av utvalda viner av högsta kvalitet för sina passagerare i första klass.

10. Qantas Airways

Flyg i första klass med Qantas Airways och upplev riktig lyx från incheckning till landning. En privat chaufför tar dig till flygplatsen, där du kan vänta på ditt flyg i en exklusiv lounge som erbjuder både mat, spa-behandlingar och bibliotek.

Under själva flygningen sitter du i en privat svit och kan slappna av i en extra bred säng innan det blir dags för en matupplevelse av högsta klass. För att fördriva tiden, erbjuds du även ett stort utbud av underhållning i form av filmer, musik och spel på din privata 17 tums skärm.

Skyscanner är en resesökmotor som hjälper dig att få dina pengar att räcka längre vid bokning av flyg, hotell och hyrbil.

Karta