Nyheter Dags att fria? 7 romantiska (billiga) platser att ställa frågan på

Alla artiklar

Dags att fria? 7 romantiska (billiga) platser att ställa frågan på

Våra förslag på 7 platser i Europa där du kan fria på alla hjärtans dag.

Snart är årets mest romantiska dag här och om du ännu inte tagit dig i kragen och ställt den stora frågan till din älskling är det läge att passa på.

1. Paris, [Frankrike](http://Våra förslag på 7 platser i Europa där du kan fria på alla hjärtans dag.)

Var annars? Gör som Tom Cruise och ställ frågan högst upp i Eiffeltornet i Kärlekens stad. Eller strunta i Eiffeltornet och ställ dig på knä i ett gatuhörn i St Germain; Paris är lika romantiskt oavsett.

2. Amsterdam, Nederländerna

Amsterdam, också känd som Diamanternas stad, är en utmärkt plats för att hitta den perfekta ringen. Det är också lustens stad, så ta en tur runt Red Light District för att komma i rätt stämning. Eller kanske inte… Det är mycket smartare att bli lagom berusad på ett mysigt ”brown café” i Jordaan och passa på och ställa frågan när din partner är på glatt humör.

3. Verona, Italien

Mässtaden Verona är platsen där Romeo föll för Rosalind men glömde allt när hans ögon mötte Julias. Ha en av litteraturhistoriens mest romantiska berättelses i åtanke medan ni strosar i Veronas mysiga stadskärna och du letar efter den perfekta platsen för ett frieri.

4. London, Storbritannien

”Fyra bröllop och en begravning” satte London på romantikens världskarta. Återskapa filmhistorien på ditt eget sätt genom ett frieri på eleganta Kings Road.

5. Paphos, Cypern

Kärleksgudinnan Afrodite valde Cypern som anhalt när hon vindguden Zefyros blåste hit henne på ett musselskal. Promenera hand i hand på stranden med din kärleksgud eller gudinna och avsluta dagen på en mysig taverna och ett romantiskt frieri.

6. Kissing, Tyskland

Ta ett billigt flyg till München och besök staden med det mycket passande namnet så att din älskling kan få ett sublimt antydande om vad komma skall… Se dock till att undvika att hamna i närliggande Bad Kissingen för att inte komplicera saker och ting.

7. Rom, Italien

Återskapa de gulligt romantiska scenerna från Lady & Lufsen med hjälp av Rom, din partner och en stor portion spaghetti. Visst de är hundar och filmen utspelade sig i New England men scenen med den sista köttbullen är ju bara för romantisk…

Karta