Nyheter Ännu fler mammabloggare på temat resor – rekommenderade av andra resebloggare

Alla artiklar

Ännu fler mammabloggare på temat resor – rekommenderade av andra resebloggare

Lagom till mors dag listade vi Sveriges bästa mammabloggare med temat resor. Vi har nu fått in några riktigt bra tips på fler fantastiska mammabloggare och valde därför att skapa ytterligare en lista. Har du några fler tips? Lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet!

Liniztravel & Lifestyle

Småbarnsmamman Linas reslust väcktes redan på hennes första utlandsresa till Mallorca, Spanien som 7-åring. Sedan dess har hon hunnit med att resa till 44 olika länder, både privat och inom sitt nuvarande yrke som flygvärdinna. Lina älskar att resa med familjen och hennes son är snart uppe i imponerande 30 utlandsresor. Nämnde vi att han endast är 6 år gammal?! Nyligen fick Lina och hennes make ett nytt tillskott till familjen och om några veckor väntar en resa till härliga Kreta.

Mary of Rövarhamn

En unik reseblogg där du kan följa Linda och hennes familj på deras seglaräventyr. Den 1 augusti 2010 påbörjade familjen ett segla-runt-jorden-äventyr och cirka fyra år senare blev Lindas barn Sveriges yngsta världsomseglare. Familjen är nu tillbaka i Sverige, men planerar ständigt nya äventyr!

Ensamma mammans värld; om att resa ensam med barn

Maria är en ensamstående mamma med två barn som älskar att resa både i och utanför Sverige. Nästa planerade resa går till Italien och du kan följa hela äventyret på hennes blogg. Maria har drivit bloggen sedan sommaren 2010 och bjuder på mycket tips och praktiska råd från sina resor.

Kanske gillar du även följande artiklar?

Våra bästa tips för en lyckad semester med tonåringen

Skyscanners överlevnadsguide: Flygresa med barn

Bästa tipsen för dig som ska flyga gravid

Skyscanner är världens resesökmotor och hjälper dig att få dina pengar att räcka längre på flyg, hotell och hyrbilar.