xTravalyst
Skyscanner x Travalyst

Vi är stolta över att vara en del av Travalyst

Travalyst, med Hans kungliga höghet, Hertigen av Sussex i spetsen, är ett globalt partnerskap som skapats för att förvandla framtidens resande för alla. Skyscanner är en av grundarna tillsammans med Booking.com, Ctrip, TripAdvisor och Visa.

På Skyscanner är vi medvetna om resandet kraft

Det kan öppna sinnen och förändra liv. Det håller oss nyfikna och i kontakt med varandra. Vi vill att alla ska kunna resa, idag och imorgon.

En pojke på en båt som piskar vass

“Resor låter människor upptäcka nya platser och få ny förståelse och empati för andra kulturer, vilket annars vore omöjligt. Det är vårt ansvar som ledande i den här branschen att göra stora satsningar och vidta verkliga åtgärder för att omvandla resandet, så att vi kan bevara världen och låta resenärer i framtida generationer njuta av den.”

,Moshe Rafiah, , Skyscanners VD

Moshe Rafiah, Skyscanners VD

Men det här är större än oss

Det här är en utmaning som kräver ett nytt sätt att tänka på. Därför slår vi oss samman med de största namnen inom resebranschen och välkomnar inslag, idéer och inspiration från alla. Travalyst söker aktivt efter att samarbeta med lokala samhällen, regeringar, ideella organisationer samt ledande affärs- och sociala entreprenörer.

Vårt inledande arbete kommer att betrakta effekterna av överturism, stötta lokala samhällen, tackla klimatförändringar, lindra miljöskador och skydda naturlivet.

En kvinna på en klippa som beundrar utsikten

“Att föra samman företag, konsumenter och samhällen är vår bsäta chans att skydda destinationer och ekosystem för framtida generationer.”

Hertigen av Sussex

Hertigen av Sussex

Det kommer inte att bli lätt, men hos oss på Skyscanner har vi problemlösning i vår DNA

Sedan år 2000 har antalet resor som gjorts av människor runt om i världe varje år fördubblats. År 2030 kommer 1,8 miljarder människor att resa internationellt*. Men vi vet att hållbart resande inte handlar om att sluta flyga – det handlar om att utforska vår värld och skydda den på samma gång.

På Skyscanner framhäver vi medvetenhet samt engagerar och utbildar resenärer så att de förstår inverkan av varje val. Det är bara början av vår resa med vi känner oss positiva. Resenärer vill ha hållbara alternativ. Vi når ut till nästan 100 miljoner resenärer i månaden och 10 miljoner av dem har redan valt ett grönare sätt att resa via oss.

Med det sträcker sig längre än så. Det är branschen som måste förändras och Skyscanner kommer hjälpa till att leda denna förändring.

Ta reda på mer på travalyst.org

*Enligt Världsbanken.