Boka hyrbil | Jämför biluthyrning med Skyscanner

Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Boka en hyrbil eller flygplatstransfer - vi jämför alla ledande hyrbilsleverantörer

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis
Flygplatstransfer
Vänta inte tills du landar för att hitta din flygplatstransfer. Fyll i dina uppgifter så hjälper vi dig att välja ett pålitligt företag och få ett fantastiskt erbjudande från över 1 700 flygplatser världen över. Koppla sedan av i vetskapen om att allt är ordnat.
Boka transport
Hyrbil
Hitta billiga hyrbilar snabbt och ge dig nöjd ut på vägarna med Skyscanner. Sök bland världens främsta hyrbilsföretag. Jämför priser direkt. Boka sedan direkt med önskat hyrbilsföretag. Det är så enkelt.
Populära hyrbilsdestinationer
Hyrbil i StockholmFrån 222 SEK*
Hyrbil i MálagaFrån 43 SEK*
Hyrbil i Los AngelesFrån 272 SEK*
Hyrbil i AlicanteFrån 51 SEK*
Hyrbil i FaroFrån 134 SEK*
Hyrbil i Gran Canaria
Hyrbil i AntalyaFrån 210 SEK*
Hyrbil i ReykjavíkFrån 291 SEK*
Hyrbil i KrakówFrån 142 SEK*

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.