Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Boka din hyrbil hos Sixt

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Sixt grundades av Martin Sixt 1912 och har under det senaste århundradet växt till att bli ett av Europas mest välkända hyrbilsföretag. Sixt är för närvarande marknadsledande i Tyskland och Österrike och går stadigt framåt.

Sixt tar sina tyska rötter på stort allvar och har världens största hyrbilsflotta med BMW och Mercedes Benz. Med de nyaste sportbilsmodellerna, cabrioleterna och jeeparna kan Sixt erbjuda sina kunder en lyxig upplevelse till ett mer plånboksvänligt pris.

I priserna ingår försäkring, skadeförsäkring, moms och obegränsat antal mil. Återkommande kunder har dessutom möjlighet att köpa Sixt Express-kort för att slippa stå i kö och fylla i blanketter varje gång de ska hyra bil.

Sixt har över 4 000 kontor i fler än 105 länder och växer ständigt. Den senaste satsningen sker på den amerikanska marknaden, där man vill erbjuda lyxiga hyrbilar till budgetpriser. Sixt planerar även att öppna nya filialer i hela Sydostasien.

Familjen Sixt är fortfarande djupt engagerade i sitt företag. Erich Sixt är vd, hans fru Regine har hand om marknadsföringen och deras söner Alexander och Konstantin har andra ledande positioner inom företaget. Idag ägs 43 % av organisationen av utomstående men familjen är fortfarande majoritetsägare.

Sixt finns på flygplatser och i städer men man har även kontor på tågstationer i Spanien, Frankrike, Tyskland, Storbritannien, Italien och Sverige. Det ger kunderna större valmöjlighet när de ska planera sin resa.

När du söker efter hyrbilar med Skyscanner jämför vi priserna hos Sixt med priserna hos andra stora företag. Du kan alltid vara säker på att du får bästa möjliga hyrbilserbjudande när du ska resa.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.