Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Boka din hyrbil hos Economy Bookings

Hyrbilssajten Economy Bookings lanserades på den spanska marknaden 2008.

Man märkte dock snabbt att den spanska kundbasen inte riktigt räckte till och därför började man snabbt expandera. Idag är Economy Bookings en av Europas största nätbokningssajter med inriktning på biluthyrning.

Nu kan kunderna både hyra bil via sajten och hitta och boka det mest passande hyrbilserbjudandet. Economy Bookings finns i 75 länder i Mellanöstern, USA och nästan hela Europa.

Economy Bookings valspråk är Kvalitet till bra pris. För att kunna leva upp till det har man anställt personal som har som enda uppgift att leta upp de bästa hyrbilserbjudanden på nätet. De vill helt enkelt vara säkra på att de alltid erbjuder sina kunder bästa möjliga pris.

Economy Bookings har över 30 anställda som ständigt jobbar med att utveckla kundernas onlineupplevelse, och de är mycket stolta över sin erfarenhet och sin känsla för bra service. Du får bra hjälp när du bokar, information inför och efter hyrperioden och möjlighet att välja mellan minst 3-4 hyrbilsföretag på varje ort de är verksamma på. För närvarande samarbetar de med över 500 företag på fler än 8 000 platser i 150 länder.

Economy Bookings erbjuder även telefonsupport från huvudkontoret i Rom. Den flerspråkiga personalen svarar på dina frågor om biluthyrning dygnet runt, 7 dagar i veckan.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.