Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil hos alla företag

Hitta billiga hyrbilar hos väletablerade, globala företag

Skyscanner jämför priserna hos hundratals hyrbilsföretag och ser till att du alltid hittar bästa möjliga erbjudande.

Vi samarbetar även med ledande hyrbilsföretag, erfarna ombud och de bästa lokala hyrbilsspecialisterna för att kunna erbjuda de bästa hyrbilspriserna världen över. Vårt omfattande nätverk ger dig en unik möjlighet att söka bland mängder av hyrbilsföretag på flygplatser, i städer och i färjehamnar i alla större länder.

Hyr en bil och få ut mer av stadsresan eller den avkopplande vistelsen på landsbygden. Med vårt sökverktyg kan du jämföra datum, priser och fordonskategorier och hitta bästa möjliga bil till resan.

Skyscanner gör det enklare (och billigare!) att ta sig från A till B, vart du än ska resa. Sök nedan för att hitta rätt hyrbilsföretag för dig.

Hyra bil med Skyscanner

Skyscanner är en oberoende resesökmotor som hjälper dig att hitta det bästa priset på biluthyrning. Vi söker efter billiga hyrbilar på tusentals destinationer och jämför alla ledande leverantörer, inklusive Hertz och Avis. När du har hittat erbjudandet som du är intresserad av skickar vi dig vidare till hyrbilsföretaget där du slutför din bokning. Att boka hyrbil med Skyscanner är helt gratis – vi lägger aldrig till några extra avgifter.

Boka din hyrbil i appen

Med Skyscanners smarta reseapp kan du boka biluthyrning, flyg och hotell direkt i mobilen. Vår jämförelse av hyrbilar inkluderar allt från minibussar till cabriolet och du kan därför vara säker på att hitta ett fordon som passar just dig. Vår app finns för både iOS och Android och har redan över 70 miljoner nedladdningar. Ladda ned nu och börja söka efter en hyrbil till din nästa resa!

Hitta en hyrbil som passar dig

Oavsett om du är ute efter att hyra bil i Alicante eller i Malaga, hjälper Skyscanner dig att hitta en billig hyrbil utifrån dina preferenser. Du kan bland annat filtrera dina sökresultat efter biltyp, egenskaper, bränslepolicy samt växellåda. När du bokar biluthyrning med Skyscanner kan du även ta del av andra resenärers betyg för samtliga hyrbilsleverantörer.