Boka din hyrbil hos Alamo

Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Alamo Rent a Car har inte fått sitt namn efter sin plats, och inte heller efter John Waynes amerikanska storfilm från 1960 om slaget vid Alamo 1836, utan för att grundarna ville att det skulle dyka upp först när någon slog upp hyrbilsföretag i telefonkatalogen!

Företaget ägs av Enterprise Holdings, det största hyrbilsföretaget i USA, och har även kontor i Europa, Afrika och Australien. Framgången beror till stor del på företagspolicyn "obegränsat antal mil". När man hyr bil hos Alamo kan man alltså köra hur långt man vill utan att riskera dyra tilläggsavgifter, något som ofta är fallet hos konkurrenterna. Det gör det billigare att åka på en lång, härlig bilsemester i USA!

När Alamo grundades 1974 införde man policyn med fria mil för att locka amerikanska fritidsresenärer och turister från utlandet. Alamo blev snabbt landets populäraste hyrbilsföretag och belönade sina kunder med ”Instant Alamo Rent a Car”, onlinebokning och reseverktyg med väderuppdateringar, vägbeskrivningar och tips på billekar.

Alamo lanserade även landets första bokningssystem med självservice och öppnade över 170 självserviceautomater över hela USA. De innovativa lösningarna och de moderna och rymliga hyrbilskontoren gjorde att Walt Disney World och Disneyland Resorts officiellt rekommenderade Alamo till sina besökare, vilket gav dem en ännu större kundkrets.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.