Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil i Derby

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

###Biluthyrning i Derby Den här informationen är aktuell i maj 2015 Derby är en stad i Östra Midlands, England, belägen vid floden Derwen. Detta är en utmärkt startpunkt för dig som vill utforska östra delarna av centrala England med bil. Runt omkring finns många fina byar och vacker natur.
Flera biluthyrningsfirmor har ett kontor på Derby airport. Därifrån till centrum tar det cirka 30 minuter att köra med bil. ###Här kan du hyra bil på flygplatsen De populäraste biluthyrningsfirmorna är Hertz, National, Europcar, Thrifty, Enterprise, Budget, Avis och Alamo. De har alla typer av olika bilar och märken. ###Trafiken i Derby Storbritannien är det vänstertrafik. Trots detta gäller högerregeln. Det är inte tillåtet att använda handhållen mobiltelefon under körning. Böterna är dyra. Det finns ett par vägtullar i Storbritannien. I centrala London tillämpas trängselavgift, likt i Stockholm. Annars finns det inget speciellt du bör tänka på, utan trafiken fungerar ungefär som hemma i Sverige. Du parkerar genom att köpa en biljett i parkeringsautomat som du placerar väl synligt på din instrumentbräda. Undvik att parkera utmed en rödmålad trottoarkant eller vid dubbla gula markeringar. ###Platser värda att köra till ###Derby University På Derby universitet går cirka 21.000 studenter varje år. Huvudbyggnaden hittar du på Kedleston Road mitt emot Markeaton Park, men det finns även campusområden i Buxton och på Markeaton street. ###Derbys Centrum Stadens stadskärna är rätt så kompakt med en stor område enbart för fotgängare, vilket kan vara bra att veta när du kommer med bil. Parkera den i utkanten och gå till High street där det finns en hel rad med fina butiker i de viktorianska byggnaderna. Även Cornmarket, Victoria street och Iron Gate är bra shoppingområden. ###Derby Aboretum Detta är en jättefin park med mycket fågelliv och växtlighet. Sätt dig på en av parkbänkarna vid floden eller kör till någon av de andra fina parkerna runt omkring Derby som Allestree Park, Darley Park, Chaddesden Park, Alvaston Park, Normanton Park and Osmaston Park. ###Darley Abbey Byn Darley Abbey i Derbyshire är ett lugnt och vackert område norr om Derby. Det är bara att ta väg A6 och köra norrut så kommer du till detta sköna område med vackra torg och fina parker.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.