Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Jämför hyrbilspriser i DR Kongo med Skyscanner

Vare sig du flyger till DR Kongo för en kort semester eller en längre vistelse kan du slippa stressen under den fortsatta resan genom att hyra bil. Med så många hyrbilsföretag att välja bland gör Skyscanner det enkelt att hitta det bästa erbjudandet. Ange bara dina datum så visar vi vilka bilar som finns tillgängliga från hyrbilsföretagen. Och ännu viktigare, vilka företag som erbjuder de bästa priserna.

Du kan få ut mer av resan om du hyr en bil. Du slipper vara beroende av kollektivtrafiken i DR Kongo. Istället kan du bara gå av planet och börja ditt äventyr direkt. Inget mer krångel med att få in väskorna på överfulla bussar.

Njut av dagsutflykter utan krångel, utekvällar utan att behöva oroa dig för hur du ska komma hem och (om du har självhushållsboende) att slippa bära tunga matkassar.

Vare sig du vill hyra en minibuss för en storfamiljssemester, en liten bil för en romantisk semester eller något däremellan har vi det du behöver. När du jämför hyrbilar i DR Kongo visar vi dig de bästa erbjudandena i ett stort fordonsutbud, så att du kan välja den bästa bilen för din resa till ett pris som passar din plånbok.

Våra hyrbilsinformationssidor innehåller allt du behöver veta om hyrbilsföretagen som finns i DR Kongo, och våra stadsguider hjälper dig att planera din kommande resa snabbt och enkelt. Om du behöver hotell i DR Kongo kan Skyscanner hjälpa dig att jämföra även dessa, så att du hittar de bästa erbjudandena.

Kom ihåg att ta med körkort (med foto), då de flesta hyrbilsföretagen i DR Kongo kommer be om att få se det innan de släpper iväg dig.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.