Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil i alla städer

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis
Populära hyrbilsdestinationer
Hyrbil i StockholmFrån 322 SEK*
Hyrbil i MálagaFrån 58 SEK*
Hyrbil i Los AngelesFrån 234 SEK*
Hyrbil i AlicanteFrån 40 SEK*
Hyrbil i FaroFrån 170 SEK*
Hyrbil i Gran Canaria
Hyrbil i AntalyaFrån 272 SEK*
Hyrbil i ReykjavíkFrån 451 SEK*
Hyrbil i KrakówFrån 182 SEK*

Det spelar ingen roll vilken stad du ska resa till. Med Skyscanner hittar du enkelt den mest prisvärda hyrbilen inför din stadsresa.

Hyr en bil och få ut mer av din stadsvistelse. Slipp krånglet med allmänna kommunikationer. Med en hyrbil är det enkelt att ta sig till och från viktiga affärsmöten, besöka spännande platser och åka på romantiska utflykter.

Skyscanner samarbetar med världens ledande hyrbilsspecialister och hyrbilsförmedlare samt med de bästa lokala hyrbilsföretagen i en mängd olika länder. Vårt omfattande nätverk av hyrbilsföretag ger oss möjligheten att erbjuda det bästa urvalet av hyrbilar i hundratals städer över hela världen.

Vill du hyra en Audi i Aberdeen eller en Volkswagen i Wien? Skyscanner hjälper dig med att hitta den perfekta hyrbilen till bästa möjliga pris. Sök nedan för att jämföra hyrbilar i valfri stad.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.