Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbilar i alla länder

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis
Populära hyrbilsdestinationer
Hyrbil i StockholmFrån 359 SEK*
Hyrbil i MálagaFrån 72 SEK*
Hyrbil i Los AngelesFrån 316 SEK*
Hyrbil i AlicanteFrån 56 SEK*
Hyrbil i FaroFrån 198 SEK*
Hyrbil i Gran Canaria
Hyrbil i AntalyaFrån 274 SEK*
Hyrbil i ReykjavíkFrån 497 SEK*
Hyrbil i KrakówFrån 188 SEK*

Hitta billiga hyrbilar i alla länder med Skyscanner

Skyscanner har informationen du behöver för att hitta det bästa hyrbilserbjudandet. Vare sig du flyger till USA i affärer eller till Thailand på solsemester kan du jämföra priser och hitta den perfekta hyrbilen.

Vi samarbetar med världens ledande hyrbilsföretag, liksom med lokala specialister, för att kunna erbjuda landets bästa hyrbilspriser. Vi jämför deras bästa priser och gör det enklare (och billigare!) för dig att hitta det bästa erbjudandet.

Med en hyrbil slipper du bekymra dig över att ta dig fram med kollektivtrafiken med resväskor och handbagage. Din bil står redo och väntar på dig så snart du kliver av flyget.

Sök ovan för att se vilka hyrbilsföretag som finns på din valda flygplats, vilka som har bilar tillgängliga dina datum och vilka som erbjuder det bästa priset.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.