Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Wrocław Flygplats

###Biluthyrning i Wroclaw Den här informationen är aktuell i augusti 2015

Wrocław har ett vackert läge, milt klimat, praktfulla minnesmärken och gästfria invånare. Staden ligger mitt på Slaska-slätten i Polen där floden Öder förgrenar sig i bifloder och därigenom skapar tolv stora och små öar. Hyr en bil direkt på Wroclaws flygplats och du får se allt. ###Här kan du hyra bil på flygplatsen De flesta biluthyrningsdiskarna hittar du i huvudterminalen.De populäraste företagen på plats är Alamo, Avis, Budget, Thrifty, National, Enterprize och Hertz. ###Trafiken i Wroclaw Varierande vägstandard. Utmärkta motorvägar och motorleder men de är än så länge få, sett till landets storlek. Tvåfiliga landsvägar är vanligast. Ofta gropig och dåligt underhållen vägbeläggning. Eftersom vägrenar saknas verkar vägarna vara smalare än de är. På kartan gulmarkerade tresiffriga regionalvägar kan vara lika bra eller bättre än de röda huvudvägarna. Flertalet landsvägar går genom städer och samhällen. Otaliga vägkorsningar, rödljus, vägarbeten och vägomläggningar sänker medelhastigheten. Trafiken är tät och den tunga trafiken omfattande. Räkna med att det tar längre tid än du tror att köra dit du ska. Bra men ibland inkonsekvent vägvisning. Angivna ortnamn kan vara svåra att hitta på kartan. Notera vägnumren i stället. De är lättare att komma ihåg. ###Platser i närheten: WOCLAWS UNIVERSITETSBYGGNAD
Byggnaden i barockstil med överdådig stucaturarbeten och illusionistisk bildkonst väcker beundran hos många besökare. Även kyrkan på universitetsområdet är värt ett besök. Den har många vackra freskomålningnar.

NATIONALMUSEET
Allra bäst är nationalmuseet med utställningar av framstående polska konstnärer -Jan Matejko, Jacek Malczewski, Witkacy och den världsberömda Panorama Racławicka, för att nämna några.

ZLOTORYJA
Den som drömmer om att hitta skatter bör göra en utflykt till Złotoryja, där man året runt kan pröva lyckan med att på egen hand vaska guld i floden Kaczawa.

SLOTTET I KSIAZ
På en och en halv timme kan man komma från Wrocław till ett slottskomplex i Książ. Slottet har drygt 400 rum. Det byggdes på 1200-talet och är väldigt häftigt att se.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.