Hyrbil Warszawa Chopin Flygplats

Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Warszawa flygplats

Warszawa är en spännande och livlig plats att besöka. Staden är inte bara säte för regering och centrala myndigheter, utan även landets centrum för kultur, vetenskap och konst. För besökaren finns här många fina hotell, bra restauranger och eleganta butiker. Du kan även njuta av bra teater, fina marknader och god mat. Med en hyrbil i Warszawa kan du även ta dig ett titt runt omkring den vackra polska landsbygden och besöka många historiskt intressanta platser.

Använder du dig av Skyscanners sökmotor är det enkelt att bara fylla i var du vill hyra bil, när och så får du upp en lista över biluthyrningsföretag på Warszawa flygplats när du klickar på sök.

Företag som erbjuder biluthyrning på Warszawa flygplats

På flygplatsen finns många biluthyrare såsom Enterprise, Avis och Europacar. De alla har sina egna uthyrningsdiskar som du hittar när du kommer ut i ankomsthallen.

Detta är deras öppettider:

  • Avis öppettider på Warszawa flygplats:Alla dagar kl. 06.00-00.30.
  • Enterprise öppettider på Warszawa flygplats: Alla dagar kl. 07.00-22.00.
  • Europcar öppettider på Warszawas flygplats:Alla dagar kl. 07.00-23.00.

Att köra från Warszawas flygplats

Flygplatsen ligger på adressen Zwirki i Wigury, cirka 10 kilometer från centrum. När du hämtat upp din hyrbil på Warszawa flygplats är det bara att följa skyltarna mot centrum.

Vägstandarden är varierande. Motorvägarna är utmärkta, men de är än så länge få, sett till landets storlek. Tvåfiliga landsvägar är vanligast. Vägbeläggningen är ofta gropig och dåligt underhållen vägbeläggning och eftersom vägrenar saknas verkar vägarna vara smalare än de är. Trafiken är tät och den tunga trafiken omfattande, så räkna med att det tar längre tid än du tror att köra dit du ska.

Läs mer om Polska rivieran: 5 underbara platser att besöka längs Polens kust.

Viktig information för dig som ska hyra bil i Warsawa

Ta med körkort, id-kort och kreditkort. För att hyra bil i Warszawa måste du vara 18 år, men det är 21 års åldersgräns som gäller för en del biluthyrare så när du hämtar din hyrbil på Warszawa flygplats, kolla med biluthyrarna, vilka regler som gäller för dem. Kontrollera även hur hög självrisken är, vad som ingår i hyrbilsförsäkringen och vad depositionen ligger på.

Flyg och hotell för din resa till Warszawa

Med Skyscanners sökmotor, kan du förutom att jämföra pris på billiga hyrbilar, även jämföra priser på hotell i Warszawa och pris på billiga flygresor till och från Warszawa.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.