Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Tromsø Flygplats

sixt
alam
eury
avis
budg
erac

Hyrbil Tromsö flygplats

Tromsø är Nordens största ort norr om polcirkeln. Här finns världens nordligaste universitet och katedral. Klimatet är med tanke på breddgraden förhållandevis milt på vintrarna och landskapet fantastiskt vackert. Med en hyrbil i Tromsö har du mycket att upptäcka. Och med Skyscanners hjälp behöver det inte vara ett stort projekt att få tag på en hyrbil på Tromsö flygplats. Det är bara att använda dig av vår sökmotor och vips har en bra överblick över vilka biluthyrningsföretag som finns på Tromsö flygplats.

Företag som erbjuder biluthyrning på Tromsö flygplats

På flygplatsen finns många biluthyrare såsom Sixt, Budget och Europcar. De alla har sina egna uthyrningsdiskar som du hittar när du kommer ut i ankomsthallen.

De har öppet:

  • Sixts öppettider på Tromsö flygplats:Måndag till fredag kl. 07.00-23.00. Lördagar och söndagar kl. 10.00-22.00.
  • Hertz öppettider på Tromsö flygplats:Måndag till fredag kl. 08.00-12.00. Lördagar kl. 09.00-20.00 och söndagar kl. 10.00-12.00
  • Europcar öppettider på Tromsö flygplats:Måndag till fredag kl. 08.00-12.00. Lördagar kl. 09.00-20.00 och söndagar kl. 10.00-12.00

Att köra från Tromsö flygplats


Tromsøs stadskärna utgör den största stadsbebyggelsen helt i trä norr om Trondheim. Här finns ett rikt arkitektoniskt arv från nyklassicismen, tryfferat med såväl vackra som mindre betagande byggnader från senare epoker. När du väl sitter i din din hyrbil på Tromsö flygplats är det bara att följa skyltarna mot centrum för att hitta hit. Bilresan tar cirka 15 minuter.

Under vintern, från 15 oktober till 1 maj, måste du använda vinterdäck med eller utan dubbar. Dubbdäck finns att hyra. I bergspass finns det ofta långa nerförsbackar som kan orsaka att bromsarna blir överhettade. Det kan dock undvikas genom att lägga i en låg växel (samma växel du skulle använda om du körde upp för backen). Då behöver du inte bromsa så hårt, vilket i sin tur betyder att bromsarna inte hettas upp lika fort.

Läs mer om Norges 7 vackraste byar och småstäder.

Viktig information för dig som ska hyra bil i Tromsö

Gränsen för att hyra bil i Tromsö i Norge är 19 år. Det finns ingen maxålder. Är du under 25 år tillkommer extra-avgifter. Annars är det enda du behöver tänka på att ta med giltigt körkort, id-handlingar och kreditkort. Kontrollera även vad som ingår i din hyrbilförsäkring och hur mycket självrisken ligger på.

Flyg och hotell för din resa till Tromsö

Du kan på det här viset jämföra priser på billiga hyrbilar med Skyscanners sökmotor. Visste du att du även kan leta efter billiga hotell i Tromsö och billiga flygresor till och från Tromsö? Det kan du! Det är bara att klicka dig vidare.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.