Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Berlin Schönefeld Flygplats

Information per oktober 2018

Hyrbil Berlin Schönefeld flygplats

Planerar du att resa till Berlin? Vill du se mer av staden och dess närområde, kanske besöka naturreservatet Spreewald eller palatset Sanssouci? Skyscanner hjälper dig att hitta en hyrbil på Berlin Schönefeld flygplats. Genom att jämföra biluthyrning från världens främsta hyrbilsföretag i en och samma sökning och gör vi det enkelt för dig att hitta de bästa alternativen. När du har hittat din hyrbil på Berlin Schönefeld skickar vi dig vidare till hyrbilsföretaget där du slutför din bokning. Läs mer om vad du kan göra i Tysklands huvudstad i Skyscanners Berlin-guide.

Företag som erbjuder biluthyrning på Berlin Schönefeld flygplats

Det finns 6 olika biluthyrningsföretag på Berlin Schönefeld flygplats: Avis/Budget, Enterprise/National/Alamo, Europcar, Hertz/Dollar Thrifty, Sixt och Buchbinder rent a car/Global Rent-a-Car. Samtliga har sina diskar utanför Terminal A.

  • Avis/Budget öppettider på Berlin Schönefeld flygplats: Måndag-fredag 07:00-23:30, lördag-söndag 08:00-23:00.
  • Enterprise/National/Alamo öppettider på Berlin Schönefeld flygplats: Måndag-fredag 07:00-23:00, lördag-söndag 08:00-23:00.
  • Europcar öppettider på Berlin Schönefeld flygplats: Måndag-fredag 07:00-23:30, lördag-söndag 08:00-23:00.
  • Hertz/Dollar Thrifty öppettider på Berlin Schönefeld flygplats: Måndag-fredag 07:00-23:00, lördag-söndag 08:00-23:00.
  • Sixt öppettider på Berlin Schönefeld flygplats: Måndag-fredag 07:00-23:00, lördag-söndag 08:00-23:00.
  • Buchbinder rent a car/Global Rent-a-Car öppettider på Berlin Schönefeld flygplats: Måndag-söndag 07:30-23:30.

Använd Skyscanner sökmotor för biluthyrning ovan för att se samtliga företag som erbjuder billiga hyrbilar med upphämtning på Berlin Schönefeld flygplats.

Att köra från Berlin Schönefeld flygplats

Att köra från Berlin Schönefeld flygplats till Berlin

Berlin Schönefeld flygplats ligger strax söder om Berlin. För att nå staden kör du via A113 och därefter A100.

Att köra från Berlin Schönefeld flygplats till Sanssouci

Kör ut till Potsdam och promenera runt i de stora trädgården som omger palatset Sanssouci. Du når området via väg E51 mot Potsdam/Leipzig. Kör av vid utfart sex och fortsätt på väg L40. Resan tar ungefär 40 minuter.

Att köra från Berlin Schönefeld flygplats till Spreewald

Naturreservatet Spreewalds har ett unikt landskap och är ett populärt utflyktsmål. Det ligger ungefär en timme utanför Berlin och nås via väg B101 söderut.

Viktig information för dig som ska hyra bil i Berlin

Du måste kunna visa upp ett körkort när du hämtar upp din hyrbil från Berlin Schönefeld flygplats. Körkort ska också kunna visas upp för alla passagerare som planerar att köra bilen. Det kan ibland tillkomma en extra avgift för de förare som inte fyllt 25 år, den avgiften varierar mellan olika hyrbilsföretag. När du hämtar din hyrbil på Berlin Schönefeld flygplats bör du ha med kreditkort för att betala depositionen. Hyrbilsföretaget kommer även att fråga om du vill köpa till en hyrbilsförsäkring, tänk dock på att det oftast är billigare att ordna en sådan i förväg. En annan avgift som kan tillkomma är den för en självriskseliminering för din hyrbil.

Flyg och hotell för din resa till Berlin

Förutom att hjälpa dig med att hitta din hyrbil i Berlin, jämför Skyscanner även hotell och flygresor. Klicka på rutorna nedan för att söka efter flyg till Berlin eller för att hitta ditt hotell i Berlin.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.