Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Thessaloníki Flygplats

Hyrbil Thessaloniki flygplats

Vill du njuta av kulturlivet i Thessaloniki eller utforska stränderna i Halkidiki. Då kan det vara bra att ha en hyrbil i Thessaloniki. Skyscanner kan hjälpa dig med det. I vår sökmotor är det bara att fylla i Thessaloniki och datum och fram får du olika biluthyrare på Thessalonikis flygplats och deras erbjudanden.

Företag som erbjuder biluthyrning Thessaloniki flygplats

Följande hyrbilsföretag är några av de som finns representerade på Thessaloniki flygplats: Sixt, Hertz och Europcar.

De har följande öppettider:

  • Sixts öppettider på Thessalonikis flygplats:Alla dagar från klockan 07.00 till 23.30.
  • Europcars öppettider på Thessalonikis flygplats: Alla dagar 08.00-21.00.
  • Hertz öppettider på Thessalonikis flygplats:Måndag till fredag klockan 09.00-20.00. Lördagar och söndagar klockan 09.00 till 16.00.

På detta vis kan du lätt att få tag på billiga hyrbilar på Thessalonikis flygplats med hjälp av Skyscanner.

Att köra från Thessalonikis flygplats

Thessaloniki flygplats är en liten flygplats belägen söder om centrala Thessaloniki. Den stora väg 25 går strax utanför och sammanlänkar flygplatsen med regionens viktigaste vägar. När du fått din hyrbil på Thessalonikis flygplats tar det cirka 25 minuter att köra från flygplatsen till centrala Thessaloniki via väg A25 norrut. Greklands näst största stad är en populär studentstad med ett härligt nöjesliv och ett stort kulturutbud.

Här avgår det båtar till flera av de mest populära öarna. Det brukar inte vara några svårigheter att ta sig runt med bil i Thessaloniki och det brukar finnas lediga parkeringsplatser både på gatan och i anslutning till köpcenter. Stadens kilometerlånga strandpromenad tar dig från marinan till konserthuset (Megaro Mouisiki) och är ett måste att strosa på. Missa heller inte ett besök vid Thessalonikis stadsmärke, det Vita tornet på Nikis-avenyn.

Läs mer om hur du hittar billiga sista minuten-resor till Grekland.

Viktig information för dig som ska hyra bil i Grekland

För att få hyra bil i Thessaloniki och överlag i Grekland måste du vara minst 21 år gammal samt haft körkort i minst ett år. För de som ska hyra bil i Thessaloniki och är under 25 år kan en extra avgift tillkomma lokalt. Vissa uthyrare har en maxålder på 70 år vid bilhyra i Grekland. Ta med kreditkort, id-handlingar och körkort när du ska hämta din hyrbil på Thessalonikis flygplats. Eftersom hyrbilsförsäkringarna kan varierar kontrollera noga vad din innehåller och vad självrisken ligger på.

Flyg och hotell för din resa till Thessaloniki

Du kan på detta vis söka billiga hyrbilar i Thessaloniki med vår sökmotor. Klickar du dig vidare kan du även söka efter billiga flyg till och från Thessaloniki samt hotell i Thessaloniki.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.