Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Jämför hyrbilspriser på Pocatello flygplats med Skyscanner

Ska du på långresa eller minisemester? Hyr en bil och slipp stressa när du kommer fram till Pocatello. Skyscanners stora utbud av hyrbilsföretag gör det enkelt att hitta bästa möjliga erbjudande. Berätta bara vilket datum du ska resa så visar vi dig vilka bilar som finns tillgängliga hos respektive biluthyrare, samt vilka företag som har bäst priser.

Hyr en bil och få ut mer av din resa. Med en hyrbil slipper du krånglet med allmänna kommunikationer när du ska ta dig till och från Pocatello. Kliv av planet och kör direkt till din destination istället. Slipp kämpa med väskor på knökfulla bussar.

Åk på utflykter när du vill, ta en tur in till stan på kvällen utan att behöva oroa dig för hur du ska ta dig hem och (om du har bokat boende med självhushåll) få hem matkassarna snabbt och enkelt.

Vi hjälper dig med att hitta precis rätt bil för dig, exempelvis en rymlig bil till familjesemestern eller en tvåsitsig sportbil för romantiska resor på tu man hand. När du jämför hyrbilsföretag på Pocatello visar vi dig exempel på bra erbjudanden i de olika bilklasserna, så att du kan välja den bil som passar dig bäst till ett plånboksvänligt pris.

På våra informationssidor för biluthyrning hittar du allt du behöver veta om hyrbilsföretagen på Pocatello, och med våra stadsguider planerar du enkelt resten av din resa. Med Skyscanner kan du även jämföra hotell i närheten av Pocatello och hitta bästa möjliga erbjudanden. Du har dessutom möjlighet att hitta hotell med gästparkering.

Kom ihåg att majoriteten av hyrbilsföretagen på Pocatello kräver att du visar upp ditt körkort eller ett internationellt körkort innan du kan köra iväg.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hitta ditt erbjudande

Från familjevänliga stadsjeepar till lyxiga cabrioleter, du får det bästa priset på alla typer av bilar.

Se vad du får

Vi betygsätter varje erbjudande sett till bränslepolicy, upphämtningsplats och försäkring, så att du kan välja det som passar dig bäst.

Nå ditt mål

Oavsett vart du ska resa gör vi det enkelt att hitta, jämföra och boka rätt bil.