Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Porto Flygplats

###Biluthyrning i Porto Den här informationen är aktuell i augusti 2015

Om du är ute efter en lugn och vacker semester är detta platsen för dig. Porto, beläget vid Portugals västra kust bjuder på en mycket mer avslappnad stämning än strandorterna vid Algarvekusten. Här kan du lätt hitta ett litet paradis åt dig själv, oavsett om det betyder att ligga på en strand, hänga på kafé eller bara sitta på ett torg och höra på när portugiserna pratar sitt vackra språk. ###Här kan du hyra bil på flygplatsen i Porto De populäraste företagen på plats är Alamo, Avis, Budget, Thrifty, National, Enterprize och Hertz. Uthyrningsdiskarna hittar du i flygplatsens huvudterminal på entrévåningen. ###Trafiken i Porto Det finns många olika byar och vackra platser i närheten av Porto så att köra är ett bra sätt att utforska området på. Undvik centrum, eftersom du där kommer att fastna i trafiken. Den bästa saken att göra är att parkera din bil vid Casa da Musica metrostation och sedan ta ett tåg till centrum. Du kan köpa en biljett som inkluderar både parkering och tågbiljett. ###Platser värda att köra till i närheten: PORTO
14 km från flygplatsen. Porto är en livlig stad som är absolut väl värt ett besök. Katedralen, palatset och det som finns kvar av den medeltida stadsmuren finna med på UNESCO:s världsarvslista. På samma gång göra gallerierna, konserterna, de trendiga restaurangerna och kultureventen Porto till en modern stad.

PENEDA-GERÊS NATIONALPARK
98 km från flygplatsen. Om du på din semester vill hoppa av ekorrhjulet bege dig direkt hit. Slå upp ditt tält, sätt på vandringskängor på fötterna i hyrbilen och kör runt i den enda nationalparken i Portugal som erbjuder dig lugn och ro. Det finns sex campingplatser här och många olika vandringsleder som tar dig förbi gamla bondgårdar, vattenfall och genom vackra skogsområden.

LAGUNEN AVEIRO
77 km från flygplatsen. Om du tröttnar på stränder och nationalparker, åk till lagunen Aveiro. Denna plats lockar exotiska fåglar som rosa flamingos. Lämna din hyrbil i stan och hyr en båt eller en kanot och tillbringa en hel dag i detta lugna vatten.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.