Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Nantes Flygplats

I en separat byggnad mittemot terminalen i Nantes hittar du fler av de kända uthyrningsfirmorna. Här finns Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Thrifty och Alamo. Beroende på hyresavtal kan du behöva fylla upp tanken innan du återlämnar din bil. det finns en mack precis vid infarten till biluthyrningens parkering. Den tar dock endast kreditkort. Det finns mackar öppna 24/7, särskilt längs motorvägen. Tänk dock på att priserna på bränsle där oftast är högre än stationerna i staden. ###Att köra bil i Nantes Tänk på att säkerhetsbältet skall vara fastspänt och barn under tre år ska sitta i barnstol. Hastighetsbegränsningarna är 50 km/h i städerna, 110 km/h på landsväg och 130 km/h på motorväg. Polisen kan stoppa och ta ut böter för en förseelse på plats. ###Att parkera i Nantes Parkering är oftast utmärkt med zoner, där det tas en avgift per timme. Att parkera på gatan kan fungera men det finns begränsat antal sådana platser. I vissa fall behövs bricka och om du inte har bricka kan du hämta från en polisstation eller turistinformation. Parkeringshus hittar du här. ###Trevliga utflykter i och runt Nantes Väl i Nantes vill du säkert njuta av sol och bad. Pornic Beach är avslappnad och trivsam. Hit kom man redan för hundra år sedan för att stärka sig med olika behandlingar. Nu kan man sola, bada och äta gott på någon av de små charmiga restaurangerna som kantar stranden. Den som inte vågar sig på ett dopp kan njuta av en fantastisk utsikt längs leden Smugglers trail som följer stranden. Kör Turen tar ca 45 minuter. Kör ut på E3. Ta D723 mot D80. Ta avfart D80 från D723, sedan kör ut på D751 i Chéméré från D80 och följ D751 och D213 mot D286 i Pornic. Ta avfart D286från D213. Fortsätt på D286. Ta Boulevard de Linz mot Avenue de Scalby Newby.

Slottet De Ducs de Bretagne är en otrolig mix av museum och konstupplevelse. Här finns fler olika utställningar, både de permanenta och de som förändras och byts över tid. Alltid något nytt att upptäcka och något för envar smak och intresse. Strosa genom slottet i egen takt och upplev de arkitektoniska detaljerna och berättelsen om slottet. För att ytterligare ge djup åt ditt besök kan du hyra audioguide i entrén eller ladda ner en gratis app om slottet. Här finns även Nantes historia som beskrivs på interaktiva skärmar, konstinstallationer som dyker upp utomhus, cafeet och restaurangen som frestar med godsaker och shopen med många trevliga böcker och souvenirer. Från flygplatsen tar det ca. 20 minuter att köra hit. Ta D85, E3, Avfarter 52a-Porte de Bouguenais, D723, ... och Boulevard Gustave Roch mot målet.

Elefanten, alla talar om elefanten. Denna mekaniska jätte, ett vidunder av teknik och kitchig charm kommer att förtrolla dig och om du har barn med - då har ni definitivt en aktivitet att se fram emot. Denna skapelse tar dig sakta men säkert på en trekvartstimmes tur runt i hamnen. Ett 50tal personer får plats per tur och farten är långsam så man kan bra promenera vid sidan för att få skojiga bilder. Passa på dock för de ombord kan spraya vatten på dig, jätteroligt – tycker de. Boka gärna plats på förhand http://www.lesmachines-nantes.fr/en/machines-de-l-ile/the-grand-elephant/. Du hittar elefanten ca.15 minuters körning från flygplatsen. Kör ut på E3 fortsätt på E3 mot Route de Pornic/D723. Vidare på Route de Pornic/D723. Ta Boulevard du Général de Gaulle, Boulevard Victor Schoelcher, Quai Président Wilson och Boulevard de l'Estuaire motBoulevard Léon Bureau i Nantes. Här finns olika möjligheter till parkering, gratis eller betald.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.