Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Almería Flygplats

eury
sixt
alam
nanl
avis
budg

Biluthyrning i Almeria

Den här informationen är aktuell i juli 2015

Även om utkanterna av staden är rätt så moderna så har man bevarat dess innersta historiska kärna. Här och på stränderna som omger staden lyser solen nästan jämt. Hyr en bil och utforska Almeria och dess soldränkta omgivningar. Det finns mycket att både se och göra.

Här kan du hyra bil på flygplatsen

De populäraste företagen som har sina kontor och uthyrningsdiskar på Almeria flygplats är Alamo, Avis, Budget, Thrifty, National, Enterprize och Hertz.

Trafiken i Almeria, Spanien

Almeria är en lugn stad, även om det runt rusningstid kan bli rätt så hektiskt om du kör genom den gamla stadskärnan som har många gågator som inte tillåter biltrafik. På motorvägen blir det även rätt så fort köer på morgonen när alla som bor i utkanten av staden ska köra in till Almeria för att jobba. På helgerna flyter däremot trafiken på bra. Handelsområdet kring Calle Real och Calle Granada har mycket trafik 16.30 och 17.30, och när affärerna stänger klockan 21.

Platser i närheten :

WILD WEST
Även om Almerias landskap inte längre lockar filmproducenter till amerikanska västernfilmer så kan du ut och titta på vyerna och locka ut din inre cowboy.
Hur du hittar hit: Det tar 30 minuter att köra till Tabernas. Kör norrut från Almeria på väg E15.

SALINAS DE CAPO DE GATA
Denna lagun inne i nationalparken Capo de Gata är hem till över 1.000 flamingos. Stanna vid utsiktsplatsen med en plattform byggd i trä cirka 3 kilometer från huvudbyn och titta på dessa häftiga varelser med långa ben.
Hur hittar du hit: Det är ungefär en 40 minuters körning på väg Al-12 till Salinas de Capo de Gata.

ALPUJARRAS
Almerias landskap är vid första anblick väldigt torrt och ökenlikt men om du kör västerut mot Alpujarrabergen kommer du att hitta en grön och vackert landskap att vandra igenom.
Hur du hittar hit: Kör österut på väg E-16. Det tar ungefär 20 minuter.

NATIONALPARKEN GABO DE GATA
Denna nationalpark är hem till en av de mest vackra och lugna stränderna i södra Spanien. Med sitt gröna vatten och vulkaniska berg känns det inte riktigt som du är i Spanien utan någon annanstans.
Hur du hittar hit: Det tar ungefär 50 minuter att köra till parken. Kör österut på väg AL-12.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.