Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Los Angeles International Flygplats

Information per oktober 2018

Hyrbil Los Angeles flygplats

Börjar din drömsemester i Los Angeles närma sig? Vill du uppleva stadens måsten men också besöka andra höjdpunkter på västkusten som exempelvis Santa Barbara och Santa Monica? Skyscanner hjälper dig att hitta en hyrbil på Los Angeles International flygplats. Vi jämför biluthyrning från världens främsta hyrbilsföretag i en och samma sökning. Med oss är det enkelt att hitta de billigaste hyrbilarna på Los Angeles flygplats. När du har hittat din hyrbil på Los Angeles flygplats flygplats skickar vi dig vidare till hyrbilsföretaget där du kan slutföra din bokning.

Företag som erbjuder biluthyrning på Los Angeles flygplats

På Los Angeles flygplats finns det 11 hyrbilsföretag: Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Fox, Hertz, National, Payless och Sixt.

  • Advantage öppettider på Los Angeles flygplats: Öppet dygnet runt, alla dagar.
  • Alamo öppettider på Los Angeles flygplats: Öppet dygnet runt, alla dagar.
  • Avis öppettider på Los Angeles flygplats: Öppet dygnet runt, alla dagar.
  • Budget öppettider på Los Angeles flygplats: Öppet dygnet runt, alla dagar.

Använd Skyscanner sökmotor för biluthyrning ovan för att se samtliga företag som erbjuder billiga hyrbilar med upphämtning på Los Angeles flygplats.

Att köra från Los Angeles flygplats

Att köra från Los Angeles flygplats till centrala Los Angeles

Det tar cirka 40 minuter att köra från flygplatsen till downtown Los Angeles. Den snabbaste rutten går via I-105 E och I-110 N. Det går också att köra via I-10 E som tar cirka 50 minuter vid normal trafik.

Att köra från Los Angeles flygplats till Santa Barbara

Santa Barbara ligger drygt två timmars körning från Los Angeles flygplats. Den snabbaste rutten går via US-101 N. Det går också att köra via CA-126 W och därefter via US-101 N, ett alternativ som tar cirka 20 minuter mer.

Att köra från Los Angeles flygplats till Santa Monica

Sitges ligger tre mil öster om flygplatsen. Den snabbaste rutten går via C-31 och C-32 och tar cirka 25 minuter. Observera att rutten är avgiftsbelagd.

Viktig information för dig som ska hyra bil på Los Angeles flygplats

Glöm inte att ta med ditt körkort när du ska hämta upp din hyrbil på Los Angeles flygplats. Körkort ska också visas upp för alla eventuella passagerare som kommer att köra hyrbilen. Är du eller någon av de andra förarna under 25 år? Ibland kan det läggas på en extra avgift för förare under 25 år, kontrollera vad som gäller hos ditt hyrbilsföretag. Du ska också kunna visa upp ett kreditkort när du hämtar din hyrbil på Los Angeles flygplats, kreditkortet behövs för att betala depositionen. Två andra saker att fundera över är om du ska köpa till en hyrbilsförsäkring och en självriskeliminering. Hyrbilsförsäkringen bör du köpa i förväg, då detta oftast är billigare. När det gäller självriskseliminering ingår dessa ibland i priset för din hyrbil, annars kan du köpa till den vid avhämtningen. Kontrollera villkoren för ditt avtal.

Flyg och hotell för din resa till Los Angeles

Skyscanner hjälper dig inte bara med att hitta en hyrbil på Los Angeles flygplats, vi jämför även hotell och flygresor. Nedan kan du söka efter billiga flyg till Los Angeles eller hitta ett prisvärt hotell i Los Angeles.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.