Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Rom Ciampino Flygplats

###Biluthyrning i Rom Den här informationen är aktuell i oktober 2015

Alla vägar leder till Rom så har du en hyrbil kan du se dig omkring och uppleva en massa. Dessutom är Rom en av de där städerna som du måste se någon gång i livet. Alla histpria, den goda maten, konsten och shoppingen. Rom är en historiefylld modern stad som har någonting för alla. ###Här kan du hyra bil på flygplatsen På flygplatsen finns många biluthyrare så som Alamo, Dollar, Interrent, Thrifty, Budget, Avis Hertz och Europacar. De alla har sina egna uthyrningsdiskar som du hittar när du kommer ut i ankomsthallen. Det är bara att följa skylten ”Rent a car”. ###Trafiken i Rom Att köra omkring i Rom behöver lite övning. Men för att vara en sådan pass stor stad är inte trafiken så illa som ryktet säger. Det är sant att du behöver ha god fantasi för att se hur filerna är markerade och några oskrivna regler för att förstå hur högerregeln fungerar här, men trafiken är rätt så väl bevakad av polisen. Vill du ha bevis på det? Kör in i en begränsad trafikzon utan tillstånd och du kommer inte att komma därifrån utan böter. ###Platser i närheten: ###Viterbo Om du inte blivit helt historiskt tillfredsställd efter att besökt Rom, kör till Viterbo där det finns ytterligare antika och medeltida sevärdheter.
Hur du hittar dit: Kör norrut från Rom mot väg SS2 och sedan vidare på SP1. Viterbo ligger ungefär 92 km från Rom. ###Frascati Man kan ibland bli lite trött av den snabba rytmen i Rom. Men i bergsbyn Frascati i närheten går livet i en lägre växel och luften är klar och skön.
Hur du hittar hit: Frascati ligger ungefär 21 km sydöst om Roms centrum. Kör längs väg SS215. ###Ostia Antica I sina mest glamorösa dagar för länge, läge sen var denna stad vid floden Tiber en viktig hamnstad. Dess imponerade ruiner visar fortfarande i dag hur viktigt hamnen var för det romerska imperiet.
Hur du hittar hit: Res sydväst från centrum på väg SS8, vilken tar dig till Ostia Antica efter ungefär 24 km. ###Tivoli Ruinerna av villa Adriana med dess sköna omgivningar har en avslappnade effekt på vem som helst. Det finns även mycket annat fint att se i Tivoli.
Hur du hittar hit: Ta väg A24 österut från centrum och följ sedan skyltarna mot Tivoli. Det är ungefär 35 km dit.

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.