Vissa hyrföretag tar extra betalt om föraren är under 25. Denna avgift betalas normalt när du hämtar bilen. Olika platser kan ha olika åldersrestriktioner. Ta reda på vad som gäller på hyrföretagets webbplats innan du bokar.

Hyrbil Carcassonne Flygplats

Alamo
Sixt
Europcar
Enterprise
Hertz
Avis

###Biluthyrning i Carcassonne Den här informationen är aktuell i augusti 2015

Hyr en bil på Carassonnes flygplats och gör dig redo att utforska denna historiska trakt. Inte långt härifrån ligger även Pyrenéerna med många fina skidorter. ###Här kan du hyra bil på flygplatsen Alla biluthyrningsdiskar hittar du på flygplatsen. De populäraste företagen på plats är Alamo, Avis, Budget, Thrifty, National, Enterprize och Hertz. ###Trafiken i Carcassonne Du kommer att behöva ha en bil om du vill utforska denna pittoreska franska landsbygd, där du kommer att hitta vackra saker så som vackra berg och vattenfall. Alla pratar om hur bra det är att köra på motorvägen, men du behöver ändå ha bra skor på fötterna, eftersom La Cite, den gamla stadsdelen som är listad på UNESCO:s världsarvslista - enbart är tillgänglig för fotvandrare. ###Platser i närheten: AX-BONASCRE
För entusiaster som tycker om lite variation, denna resort besöks av snowboardåkare, vana slalomåkare och längdskidåkare.
Hur du hittar hit: Det tar ungefär två timmar att köra till orten från Carcassonne. Det är bara att köra nordväst på väg N113 mot Boulevard Jean Jaures/N113, föl sedanj Avenue Bunau-Varilla/D118 mot Ax-les-Thermes.

MIJANES-DONEZAN
Om du har småbarn och vill ha lite egen tid i slalombacken, kan du lämna dina barn här i skidortens egna barnträdgård före du kastar dig ut för backen.
Hur du hittar hit: Kör nordväst på väg N113 mot Boulevard Jean Jaures/N113. Följ sedan Avenue Bunau-Varilla/D118 och fortsätt på D117. Resan borde ta ungefär en timme och 40 minuter.

GOULIER NEIGE
Ta en paus från allt skidande och hoppa upp på hästryggen istället på denna charmiga lilla resort i ett av områdets mysigaste byar.
Hur du hittar hit: Resan borde inte ta mer än två timmar. Kör nordväst mot N113 mot Boulevard Jaures/N113, fortsätt sedan på A61/E80. Kör av vid A66 och fortsätt mot Foix/Pamiers/E9/Andorre och fortsätt sedan på väg N20 tills du kommer fram.

PLATEAU DE BEILLE
Denna vackra platå är inte bara ett provområde för snösko-utrustade vandrare. Här finns även 12 km långa snöslädesspår för dem som föredrar att andra drar det tyngsta lasset.
Hur du hittar hit: Den snabbaste vägen är via väg A61/E80. Efter cirka 39 km, sväng av vid exit A66 mot Foix/Pamiers/E9/andorre och fortsätt sedan på väg N20 mot Vicdessos. Resan borde ta cirka två timmar från Carcassonne.

Hyra bil med Skyscanner

Välkommen till Skyscanners breda hyrbilssökning. Vi söker på hundratals destinationer och jämför tusentals hyrbilar för att hjälpa dig att hitta den perfekta bilen till ett lågt pris. Vi hjälper dig att göra resan så billig som möjligt, så att du kan köra iväg med ett leende på läpparna. Slå följe med oss på vägen.

Jämför hyrbilar gratis

Skyscanner hjälper dig att hitta några av de billigaste hyrbilarna på nätet. När du har hittat den hyrbil som är rätt för dig omdirigerar vi dig direkt till biluthyraren, där du kan göra din bokning. Eftersom vi aldrig tar ut någon kommission får du alltid det bästa priset.

Sök med Skyscanner

Behöver du hyra bil? Då har du kommit rätt – vart du än vill resa och vilken bil du än behöver kan vi hjälpa till. Du behöver bara ange din destination samt datum för upphämtning och återlämning så visar vi alla erbjudanden från de populäraste biluthyrarna, så att du kan jämföra och boka en bil på bara några sekunder.

*Detta är ett uppskattat pris som visas för att hjälpa dig välja bland de många alternativen. Dagens pris baseras på genomsnittet av de lägsta priserna som hittats på Skyscanner under var och en av de senaste 15 dagarna.